Redactia.ro
Home » Monden » Fuego a trăit cea mai mare dramă a lui! ”Tata a plecat în două minute”

Fuego a trăit cea mai mare dramă a lui! ”Tata a plecat în două minute”

Fuego a trăit cea mai mare dramă a lui! ”Tata a plecat în două minute”

Fuego a trecut prin cea mai mare dramă din viața lui! Evenimentul l-a marcat puternic și cu greu vorbește despre sentimentele pe care le-a avut în acele momente. 

Fuego a trăit cea mai mare dramă a lui! ”Tata a plecat în două minute”

Fuego, pe numele său real Pau Surugiu, este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. De-a lungul timpului, acesta a strâns o mulțime de fani care l-au susținut și apreciat constant. Cu toate că mereu afișează acel zâmbet cald și blând, acesta a trecut printr-o dramă uriașă.

Potrivit declarațiilor făcute de acesta, cea mai mare dramă prin care a trecut a fost cea în care şi-a pierdut tatăl.

”Cel mai greu moment al vieţii mele a fost pierderea tatălui, cred că este cea mai mare dramă a vieţii mele. A fost un infarct şi s-a terminat totul foarte scurt. Tata a plecat în două minute. Tata a fost extrem de deştept, noi am trăit cu cărţile, avem o bibliotecă impresionantă. Tata le ştia pe toate, găseam la tata orice răspuns”, a spus Fuego.

De ce nu este Fuego căsătorit

Într-un interviu, Fuego a precizat că preferă să nu își spună dorințele, deoarece acestea nu s-ar putea îndeplini. În schimb, artistul își dorește o viață plină de liniște și a spus că niciodată nu s-a văzut în ”tablouri idilice”.  Mai mult, el pune totul pe seama destinului și se lasă purtat de ceea ce viața îi oferă.

”Dorințele nu prea se spun, pentru că mai apoi nu ajung să se îndeplinească! Îmi doresc liniște, asta e clar, indiferent cu ce vine ea și cu felul în care viața mea se va desfășura de acum înainte! Niciodată nu m-am văzut eu în vreun fel și nu mi-am setat „tablouri idilice! Totul stă sub semnul hazardului și vine la pachet cu numeroase schimbări de decor, așa cum poate nici nu mi le imaginez! Sunt un tip deschis, sincer și las viața să mă poarte pe drumul pe care ea îl are pentru mine”, a declarat Fuego pentru VIVA.

Artistul a vorbit în interviul pentru sursa menționată și despre viitoarea sa soție. El a mărturisit că este curtat pe Facebook de multe doamne, dar și domni care vor să-l cucerească. Dar, Fuego vrea să se lase surprins de destin și din acest punct de vedere și spune că nu are un prototip de femeie lângă care să își petreacă următorii ani.

„O să râzi, dar primesc tot felul de cereri de genul acesta pe Facebook. Sunt o mulțime de doamne și domni oare care se consideră ideale pentru „a-mi fura inima! Eu nu sunt omul stereotipiilor și nu cred că există un ideal în nimic. Orice e maleabil pe lumea aceasta și viața în sine se clasează între nuanțe. N-am un prototip după care-mi ghidez viața și o las deseori să mă surprindă plăcut. Până acum a făcut-o, așa că aștept în continuare ți alte surprize pe măsură!”, a mai explicat Fuego.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: