Redactia.ro
Home » Monden » De ce nu este Fuego căsătorit? Artistul a dezvăluit motivul

De ce nu este Fuego căsătorit? Artistul a dezvăluit motivul

Cum arăta Fuego în tinerețe

Fuego, unul dintre cei mai iubiți artiști din România, a făcut dezvăluiri despre viața sa personală. Cântărețul a mărturisit de ce nu este căsătorit, încă.

De ce nu s-a căsătorit, încă, Fuego

Fuego sau Paul Surugiu pe numele real, a vorbit, recent, despre viața sa personală. Cum mulți se întreabă de ce artistul nu are, încă, o familie și de ce nu s-a căsătorit, până acum, Fuego a clarificat aceste aspecte.

Într-un interviu, Fuego a precizat că preferă să nu își spună dorințele, deoarece acestea nu s-ar putea îndeplini. În schimb, artistul își dorește o viață plină de liniște și a spus că niciodată nu s-a văzut în ”tablouri idilice”.  Mai mult, el pune totul pe seama destinului și se lasă purtat de ceea ce viața îi oferă.

”Dorințele nu prea se spun, pentru că mai apoi nu ajung să se îndeplinească! Îmi doresc liniște, asta e clar, indiferent cu ce vine ea și cu felul în care viața mea se va desfășura de acum înainte! Niciodată nu m-am văzut eu în vreun fel și nu mi-am setat „tablouri idilice! Totul stă sub semnul hazardului și vine la pachet cu numeroase schimbări de decor, așa cum poate nici nu mi le imaginez! Sunt un tip deschis, sincer și las viața să mă poarte pe drumul pe care ea îl are pentru mine”, a declarat Fuego pentru VIVA.

Cum trebuie să arate soția lui Fuego

Artistul a vorbit în interviul pentru sursa menționată și despre viitoarea sa soție. El a mărturisit că este curtat pe Facebook de multe doamne, dar și domni care vor să-l cucerească. Dar, Fuego vrea să se lase surprins de destin și din acest punct de vedere și spune că nu are un prototip de femeie lângă care să își petreacă următorii ani.

„O să râzi, dar primesc tot felul de cereri de genul acesta pe Facebook. Sunt o mulțime de doamne și domni oare care se consideră ideale pentru „a-mi fura inima! Eu nu sunt omul stereotipiilor și nu cred că există un ideal în nimic.

Orice e maleabil pe lumea aceasta și viața în sine se clasează între nuanțe. N-am un prototip după care-mi ghidez viața și o las deseori să mă surprindă plăcut. Până acum a făcut-o, așa că aștept în continuare ți alte surprize pe măsură!”, a mai explicat Fuego.

Fuego a avut o relație cu Ana Maria Ciaușu

În pofida faptului că artistul nu a apărut la brațul niciunei femei, în ultima vreme, el a avut o relație, în urmă cu mulți ani cu Ana Maria Ciaușu. Relația lor nu a durat decât patru ani, dar în prezent, sunt prieteni și încă își mai vorbesc. Într-un interviu acordat, de curând, pentru PROTV, Ana Maria Ceaușu a spus că acum se ocupă de politică și recunoaște că a fost în atenția presei datorită faptului că a fost împreună cu Fuego.

„Da, am fost in atentia presei datorita relatiei pe care am avut-o cu Paul, si nu pentru ca eu mi-am dorit lucrul acesta atunci, ci pentru ca nici eu si cu atat mai putin el, nu aveam nimic de ascuns. Astazi, ma gasiti deja cu 7 ani de experienta politica in judetul Olt, la mine acasa”, a explicat Ana Maria Ciaușu pentru Protv.

Ana Maria Ciaușu a mai precizat că Paul Surugiu a însemnat pentru ea cât timp au fost împreună și îi respectă cariera de artist.

“A insemnat o perioada din viata mea. Paul este un om deosebit, un artist complet care isi iubeste extraordinar de mult profesia si asta pentru ca ii place sa daruiasca, sa imparta cu cei din jur trairile si sentimentele lui transpuse in muzica”, a mai spus fosta iubită a lui Fuego.

Din ce se îmbogăţeşte fosta iubita lui Fuego!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: