Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta Fuego în tinerețe! Motivul pentru care nu și-a găsit până acum jumătatea

Cum arăta Fuego în tinerețe! Motivul pentru care nu și-a găsit până acum jumătatea

GALERIE FOTO (2) Cum arăta Fuego în tinerețe

Se apropie sărbătorile de iarnă, iar acest lucru ne duce cu gândul imediat la Fuego, artistul care s-a consacrat cu faimoasele colinde de Crăciun. Deși pare neschimbat de ani de zile, artistul nu a arătat întotdeauna așa. Iată cum arăta Fuego în tinerețe!

Cum arăta Fuego în tinerețe

Fuego, pe numele lui real Paul Surugiu, a postat recent o fotografie cu el de acum 20 de ani, pe care a privit-o cu nostalgie, fiind perioada tinereții în care încânta spectatorii cu muzică de sărbători. Acesta era îmbrăcat într-un costum de Moș Crăciun, explicând acum că a făcut acest gest în scop umanitar. Fotografia a venit însoțită de o descriere emoționantă. Cum arăta Fuego în tinerețe.

”De sărbători devenim cu toții un fel de Moș Crăciun pentru cei dragi. Și e tare plăcut sentimentul acesta de a aduce fericiri altora, prin îndeplinerea unor dorințe, prin daruri sau prin simpla prezență. Nu cadourile sunt cele care contează, ci gestul, clipele speciale. Întotdeauna am fost fascinat de asta. Iată-mă mai jos în rol de Moș, la propriu. Asta se întâmpla fix acum 20 de ani, în perioada mea de debut, când am acceptat o provocare de-a fi Moș pentru niște puști săraci. Nu arătam ca imaginea idilică pe care o știu oamenii, dar eram fericit că reușisem să aduc zâmbete pe chipul cuiva și credeți-mă, asta e o satisfacție care nu poate fi comparată cu multe în viață! Oricum, Crăciunul este perioada în care redevenim noi sau cel puțin învățăm, în fiecare an, să ajungem acolo!”, a scris Fuego.

Cum arăta Fuego în tinerețe
Fuego, în urmă cu 20 de ani

Care este motivul pentru care nu s-a însurat până acum

Perioadă sărbătorilor de iarnă ne duce inevitabil cu gândul la cei dragi și la momentele plăcute alături de persoana iubită. Deși a reușit să încânte sufletele a mii de români, Fuego este și în acest an singur de sărbători.

Paul Surugiu are vârsta de 44 de ani, cu toate acestea nu și-a întemeiat o familie până acum. Chiar dacă a încercat în trecut, se pare că norocul nu a fost de partea lui. Fuego urma să se căsătorească cu Ana Maria Ciaușu și să o aibă nașă pe Irina Loghin. În anul 2008, după o relație de patru ani, cei doi s-au despărțit, ca urmare a faptului că ea a pierdut mai multe sarcini. După acest eveniment, Fuego și-a ținut viața personală departe de ochii lumii, și este destul de trist, dat fiind faptul că Fuego nu arăta rău în tinerețe și nici acum.

Fuego este un bărbat deschis în ceea ce privește partenera de viață. De-a lungul anilor ne-a convins că este un artist pretențios, însă există un lucru pe care îl oferă la schimb într-o relația, și anume sinceritatea.

”Primesc tot felul de cereri de genul acesta pe Facebook. Sunt o mulțime de doamne și domni oare care se consideră ideale pentru „a-mi fura inima! Eu nu sunt omul stereotipiilor și nu cred că există un ideal în nimic. Orice e maleabil pe lumea aceasta și viața în sine se clasează între nuanțe. N-am un prototip după care-mi ghidez viața și o las deseori să mă surprindă plăcut. Până acum a făcut-o, așa că aștept în continuare ți alte surprize pe măsură!

Dorințele nu prea se spun, pentru că mai apoi nu ajung să se îndeplinească! Îmi doresc liniște, asta e clar, indiferent cu ce vine ea și cu felul în care viața mea se va desfășura de acum înainte! Niciodată nu m-am văzut eu în vreun fel și nu mi-am setat „tablouri idilice! Totul stă sub semnul hazardului și vine la pachet cu numeroase schimbări de decor, așa cum poate nici nu mi le imaginez! Sunt un tip deschis, sincer și las viața să mă poarte pe drumul pe care ea îl are pentru mine!”, a declarat artistul, pentru revista VIVA.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: