Redactia.ro
Home » Monden » Fuego nu mai ține cont de regulile de circulație. Cum a fost surprins artistul în trafic

Fuego nu mai ține cont de regulile de circulație. Cum a fost surprins artistul în trafic

Fuego nu mai ține cont de regulile de circulație

Fuego nu a mai ținut cont de regulile de circulația din Capitală. Artistul s-a grăbit pentru a ajunge la o întâlnire și a luat câteva decizii greșite pentru a evita traficul infernal din București. 

Fuego nu mai ține cont de regulile de circulație

Fuego este un artist ocupat. Are multe proiecte și întâlniri pe care trebuie să rezolve și este nevoie să fie punctul, pentru că altfel lucrurile se pot amesteca. Astfel, din cauza programului încărcat pe care îl are, artistul face eforturi pentru a ajunge la timp în locurile unde are treabă. Se pare că de data aceasta traficul nu a fost de partea lui Fuego. Surprins de paparazzi spynews.ro, artistul a fost surprins atunci când nu respecta regulile de circulația, în plină zi, în Capitală.

Fuego a fost fotografiat de paparazzi în mașina lui de lux, în timp ce gonea prin oraș pentru a ajunge rapid la o întâlnire. În timpul condusului, cântărețul a făcut un mic ocol pentru a-și lua un costum de la o doamnă, care îl aștepta pe stradă. Cu toate că regulile de circulație au fost „uitate”, artistul a dat dovadă de precauție și și-a pus masca de protecție pe față, chiar și pentru câteva secunde cât s-a dat jos din mașină.

Ce a făcut Fuego în trafic

Surprins de paparazzi spynews.ro, Fuego a fost fotografiat în timp ce a încălcat linia continuă pentru a prinde culoarea verde la semafor. Acesta nu avea timp și nici răbdare să aștepte coloana de mașini care se formase în fața lui. Ba mai mult, artistul a tăiat calea altui autoturism, care venea din urmă.

Ajusn la locație, Fuego și-a parcat mașina și a ezitat să coboare până și-a aranjat masca. Și-a luat haina pe care i-a dat-o femeia și a intrat în clădire, relaxat, semn că a ajuns totuși la timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: