Redactia.ro
Home » Monden » Puțini știu cum arată, de fapt, mama lui Fuego. Mulți cred că e vorba despre Irina Loghin

Puțini știu cum arată, de fapt, mama lui Fuego. Mulți cred că e vorba despre Irina Loghin

Drama prin care trece Fuego

Fuego este unul dintre cei mai cunoscuți și mai apreciați artiști din România, dar și cel mai longegiv. Datorită atitudinii, dar și talentului său, a intrat cu ușurință în inimile românilor de pretutindeni. Puțini știu însă cine este mama acestuia, mulți considerând că Irina Loghin ar fi mama datorită succesului pe care l-a avut piesa ”Împodobește mamă bradul”, pe care o cântă împreună. 

De ce a ținut Fuego secretă identitatea mamei lui

Fuego are o relaţie specială cu mama lui, pe care el o numește Jeni. Eugenia Surugiu o cheamă pe cea care l-a adus pe lume pe celebrul Fuego, alias Paul Surugiu, pe numele său real, iar asemănarea dintre cei doi se vede cu ochiul liber, astfel că și cei care nu știu că sunt o familie, pot să își dea seama cu ușurință de acest lucru. Femeia, la fel de discretă și blândă ca artistul, locuiește acum singură, într-un apartament din Turda, acolo unde a copilărit artistu, după ce soțul său a murit în anul 2010.

Astfel, după mult timp, s-a aflat și cine este adevărata mamă a artistului. În urmă cu ceva timp, de ziua celei care i-a dat viață, Fuego a decis să publice câteva rânduri, dar și o fotografie.

„Astăzi e ziua mamei mele! Anii ne-au așezat la amândoi gânduri și tăceri în priviri, împliniri și bucuria de a ne avea unul pe celălalt. Încă îi mai greșesc și acum, dar mă iartă și întotdeauna, fără menajamente, cu sacrificii și dăruire, mi-a vrut binele, iubindu-mă necondiționat! Prin ea am ajuns ce sunt! Lupta ei de a mă face să devin artist, de a-mi împlini cumva destinul, sunt lecție pentru oricine! Îi mulțumesc că este, că va fi mult timp, că e bine și o am aproape. Mama mea, Eugenia, nu e cea care împodobește bradul, este mama care și-a dăruit viața fiului ei, pe deplin, prin muncă, nopți nedormite, o mulțime de renunțări, doar ca eu să pot străluci. Și azi e fericită! Și sunt sigur că undeva, în sufletul ei, deși nu spune asta des, e mândră de tot ce am realizat eu, prin stăruința mea, dar și ea, prin mine! Te iubesc, mamă! Să-mi trăiești și să fii tu, mereu!”, a scris Fuego în urmă cu ceva timp pe contul de socializare, chiar de ziua mamei sale.

Cum arată mama lui Fuego
Cum arată mama lui Fuego

Care este de fapt relația lui cu Irina Loghin

Succesul cel mai mare l-a avut atunci când a lansat alături de Irina Loghin proiectul ”Mama și fiul” prin care au cucerit pe toată lumea. Datorită show-urilor lor și melodiilor, cei doi au lăsat lumii impresia că sunt o familie, lucru care nu este deloc adevărat.

Însă, cei doi artiști formează ”o familie” pe scenă, iar respectul și iubirea pe care și le poartă sunt un exemplu de ”AȘA DA” pentru multe familii adevărate. Artistul are o relație foarte bună și fiii colegei sale de breaslă, iar Irina se înțelege și ea, la rândul ei, foarte bine cu familia lui Fuego.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: