Redactia.ro
Home » Monden » Fuego și-a redescoperit o pasiune veche în timpul pandemiei. În lipsa spectacolelor, a reușit să treacă cu bine peste lipsurile materiale

Fuego și-a redescoperit o pasiune veche în timpul pandemiei. În lipsa spectacolelor, a reușit să treacă cu bine peste lipsurile materiale

După o perioadă în care a fost absent din mediul public, Fuego a revenit și a povestit cum a trecut peste perioada dificilă impusă de pandemie. A reușit să-și redescopere o nouă pasiune, iar curând va urca din nou pe scenă. Anul acesta, românii se vor putea bucura din nou de vocea sa minunată și de colindele care fac această perioadă să fie una deosebită.

Începutul pandemiei a reprezentat un moment dificil pentru populația României, care a fost nevoită să găsească un nou mod de a-și desfășura activitățile de zi cu zi. Printre cei afectați s-au numărat și artiștii, care nu și-au mai putut desfășura activitatea de până atunci. Restricțiile au impus anularea concertelor și a evenimentelor, iar ei au fost nevoiți să-și găsească alte activități profesionale care să le genereze venituri.

Fuego și-a redescoperit o pasiune veche în timpul pandemiei

Printre aceștia s-a numărat și Fuego, pe numele său real Paul Surugiu. Cântărețul se bucură de multă simpatie din partea publicului din țara noastră, însă ultimul an a reprezentat un moment critic în cariera sa. Nu și-a pierdut însă speranța că totul va fi bine, așa că a decis să-și investească timpul într-o nouă pasiune. Astfel, a reușit să treacă cu bine peste lunile în care nu a putut fi pe scenă, în fața oamenilor care-l iubesc.

Încă din primele luni ale pandemiei, artistul a realizat că trebuie să găsească o soluție pentru a trece cu bine peste această perioadă. Și-a redescoperit o pasiune din tinerețe, care l-a ajutat să-și majoreze veniturile și să-și petreacă timpul într-un mod mult mai plăcut.

Mai exact, Fuego a început să picteze, iar tablourile sale au fost foarte apreciate de oamenii din jur. Nu neagă că lipsa spectacolelor nu l-a afectat, însă se bucură că a avut puterea să nu vadă în această situație un capăt de drum. A pictat mult și și-a permis să fie fericit și să-și exploreze o nouă latură a sa, iar rezultatele au fost de-a dreptul încântătoare.

„Mi-a fost foarte greu, dar m-am regăsit pe mine, am pictat. Am pictat foarte mult și asta mi-a făcut bine. Cu siguranță tuturor ne-a fost greu și încă ne este.”, a declarat Fuego în cadrul unui interviu acordat recent.

Artistul va avea spectacole iarna aceasta în țară și în străinătate

Sărbătorile de iarnă îl aduc însă din nou în fața publicului, deoarece situația epidemiologică din țara noastră permite desfășurarea în siguranță a spectacolelor. După câteva luni în care românii au fost nevoiți să renunțe la activitățile care le provocau plăcere, ei se vor putea bucura din nou de muzică în aer liber și de prezența celor mai iubiți artiști.

Fuego a anunțat că va pleca curând într-un turneu, fapt ce-l face foarte fericit. Este recunoscut în țara noastră pentru colindele deosebite pe care le cântă an de an, iar Crăciunul acesta nu va fi lipsit de ele.

Dragostea oamenilor pentru Fuego nu s-a oprit însă la granițele țării, așa că artistul va avea câteva spectacole chiar și în stăinătate. Cu această ocazie, el va reuși să aducă bucurie în sufletele celor plecați de acasă, care vor putea să simtă spiritul sărbătorilor chiar și de la mii de kilometri distanță.

„Avem și vești bune! S-a mai dat drumu la concerte, eu întru acum într-un turneu. Începând de pe 10 decembrie, am concert aproape zilnic. Eu sunt asociat cu perioada Crăciun. Am concerte nu numai la nivel național, ci și internațional pentru comunitățile de români din străinătate care vor să se simtă ca acasă, deși sunt departe.”, a mai spus Fuego.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: