Redactia.ro
Home » Monden » Fulgy, anunț șocant pe Internet. Fiul Clejanilor l-a visat pe Iisus Hristos

Fulgy, anunț șocant pe Internet. Fiul Clejanilor l-a visat pe Iisus Hristos

GALERIE FOTO (2) Fulgy, anunț șocant pe Internet

Fulgy, anunț șocant pe Internet. Fiul Clejanilor continuă să-i șocheze pe internauți. În urmă cu puțin timp a postat pe rețelele de socializare o poză în care apare alături de o icoană cu chipul lui Iisus Hristos. Inițial, Fulgy își anunțase fanii că l-a visat pe Mântuitor.

Fulgy, anunț șocant pe Internet. Fiul Clejanilor l-a visat pe Iisus Hristos

Fulgy, anunț șocant pe Internet. Viorica și Ioniță de la Clejani trec printr-o perioadă dificilă după ce fiul lor, Fulgy, a fost implicat în mai multe scandaluri. După ce a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise, tânărul de 23 de ani a fost internat la o clinică de reabilitare. După ce a revenit acasă, Fulgy a intrat, din nou, în vizorul polițiștilor. Acesta este arestat la domiciliu după ce a agresat un jurnalist și i-a furat portofelul. Recent, artistul le-a făcut fanilor săi o mărturisire șocantă. Acesta a spus că în urmă cu o seara l-a visat pe Iisus Hristos care i-a transmis un mesaj. ”Am visat aseară că a venit la ****** și mi-a zis să mă lupt cu mândria pentru că asta e boala secolului XXI”, a spus Fulgy pe Instagram.

Fulgy sustine ca l-a visat pe Iisus Hristos
Fulgy

În urmă cu o zi, tânărul izbucnea în plâns după ce a aflat că va fi plasat în arest la domiciliu. Jurnalistul a depus plângere penală, iar Fulgy va sta 30 de zile în arest la domiciliu. „La data de 10.07.2021, în jurul orei 14.00, Secția 12 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, de către un jurnalist, cu privire la faptul că în timp ce realiza un reportaj despre o familie cunoscută în spațiul public, un membru al familiei l-a lovit cu pumnul și deposedat de telefonul mobil.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 12, care au luat legătură cu persoana vătămată, stabilind că cele sesizate se confirmă, reporterul recuperând telefonul până la sosirea polițiștilor. Tânărul reclamat a fost condus la audieri la sediul subunității de poliție.

Au fost identificați și audiați mai mulți martori, fiind vizionate și mai multe seturi de imagini. În cauză sunt efectuate cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, cu tânărul în cauză în stare de reținere”, au transmis polițiștii. Avocații lui Fulgy au declarat în fața instanței că regretă gestul făcut, cerându-și scuze față de reporter.

Fulgy, scandal cu poliția de față cu Ioniță de la Clejani

Weekend-ul trecut, Fulgy a chemat poliția acasă la părinții săi, deși situația părea să se calmeze. Se pare tânărul a apelat la ajutorul autorităților pentru că părinții nu l-au lăsat să plece de acasă. „Am chemat Poliția pentru că sunt sechestrat și șantajat de către familia mea. Am dreptul la viață! Nu mă droghez, nu beau, nu fac nimic. (…) Vreau să mă duc la iubita mea, pentru că am 23 de ani. Sunt ușile închise, eu am ieșit pe geam”, a spus Fulgy.

Odată ajunși la casa artiștilor, tânărul a spus că Viorica și Ioniță de la Clejani nu îl lasă să meargă la prietena sa, motiv pentru care a ales să iasă pe geam. „E greșit ce fac, că vreau să am libertate? Ziceți, vă rog eu! Acum vedeți cine câștigă, adevărul sau minciuna. Am 23 de ani și merit libertate, nu sechestrat și șantajat. Pe domeniul public am voie să stau afară, nu e nevoie de niciun om care nu mă mai lasă afară”, a comentat Fulgy în fața oamenilor legii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: