Redactia.ro
Home » Monden » Fulgy de la Clejani a fost la un pas de moarte! A rămas cu multiple semne de la arsuri

Fulgy de la Clejani a fost la un pas de moarte! A rămas cu multiple semne de la arsuri

Fulgy de la Clejani a fost mult timp în atenția presei după ce a fost prin conducând sub influența substanțelor interzise. După ce presa a început să scrie masiv despre acest lucru, acesta a început și un scandal de amploare cu Alex Velea și Antonia, dar și cu Nelson Mondialul. „Show-ul” nu s-a oprit aici fiindcă Fulgy a continuat să facă intrigi pe rețelele sociale și să șocheze cu aparițiile sale. 

Fulgy de la Clejani a fost la un pas de moarte

Fiul Clejanilor a trecut printr-un moment înspăimântător când era mic copil, iar acesta a fost salvat chiar de „nașul” Johnny Depp. Crtisi Brancu a făcut declarații în acest sens, povestind faptul că motivul pentru care Fulgy și-a acoperit brațele de tatuaje ar fi chiar cicatricile rămase în urma accidentului.

Fulgy a fost un copil care a avut un accident când a fost mic, pe care mi l-a povestit și mie, a fost ars pe piele. Johnny Depp a fost cel care l-a salvat și el a rămas cu semne. Și-a făcut anumite tatuaje tocmai pentru a acoperi aceste semne. Fulgy, tocmai pentru că a avut acest accident, a fost ținut în casă sau către studiu cât mai mult, pentru a nu intra în anturaje în care, dacă Viorica și Ioniță poate cântau, să nu îi placă acest anturaj.”, a povestit Cristi Brancu, care este apropiat de familia Clejanilor.

Cristi Brancu sare în apărare lui fulgy de la Clejani

Cristi Brancu a declarat faptul că îl cunoaște de mic copil de Fulgy, iar acesta are foarte multe sensibilități și că el în sinea lui este un om foarte bun. Prezentatorul a mai făcut câteva dezvăluiri din interiorul familiei Clejanilor.

Ori toată lumea a căutat să interpreteze și să dea foarte multe titluri și, de fapt, problema lui Fulgy asta ar fi fost, el este un om cu foarte multe sensibilități și care, în momentul în care vede o reacție în ceea ce-l privește, o interpretează la modul extrem. Așa cum spunea și Ioniță, faptul că a mers către acest discurs legat de interlopi și legat de amenințări nu a fost bun și Ioniță este sigur că, de acum înainte, Fulgy nu va mai merge pe acest drum. Cel puțin așa speră el.„, a mai precizat Cristi Brancu.

Cine este adevăratul naș a lui Fulgy de la Clejani

Fulgy de la Clejani se laudă mereu în mediul online cu faptul că actorul Johnny Depp este nașul lui, dar acest lucru este doar pe jumătate adevărat. Cu mulți ani în urmă, celebrul actor a venit în România pentru a filma o peliculă, iar printre cei care au participat la filmări drept trupă de fundal au fost chiar cei din Taraful Clejanilor. Prin prisma acestui eveniment s-a legat o prietenie între Clejani și Johnny Depp care și-a dorit ca Fulgy să fie botezat chiar de el.

Din păcate Johnny Depp avea semnat un contract pentru un film important și nu a mai putut ajunge în România la acea vreme să îl boteze pe Fulgy. Se pare că fiul Clejanilor a fost botezat de Constantin Fulgerică, cel mai mare acordeonist din România. Fulgy îi poartă numele nașului său, în buletin numindu-se Dan Constantin Fulgerică Manole.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: