Redactia.ro
Home » Monden » Rectificare: Fulgy NU se află în arest. Ce a declarat Ioniță de la Clejani

Rectificare: Fulgy NU se află în arest. Ce a declarat Ioniță de la Clejani

Fulgy se află în arest.

Rectificare: Ioniță de la Clejani a făcut o nouă declarație publică despre fiul său, Fulgy. Artistul a ținut să  precizeze că tânărul nu se află în arest așa cum s-a zvonit și că totul este o neînțelegere. Potrivit spuselor lui, presa a interpretat greșit o declarație anterioară de-ale lui.

Se pare că Ioniță a zis, în cadrul emisiunii moderată de Cristi Brancu, că pentru cei care doresc să-i facă rău băiatului lui există arest preventiv de 29 de ani. Presa a interpretat, însă, greșit și a titrat cu Fulgy este cel închis pentru 29 de zile. Redăm înregistrarea cu Ioniță de la Clejani de la momentul declarației:

 

Știre inițială: Fiul Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani are multe probleme în ultima perioadă. După ce a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise, Fulgy a fost arestat pentru 29 de zile. Ioniță de la Clejani a fost cel care a a dat șocanta veste. Dacă în urmă cu o zi spunea că fiul său se află într-un loc sigur și că a renunțat la ieșirile sale surprinzătoare, lăutarul a mărturisit în urmă cu puțin timp că fiul său se află în arestul Poliției.

Fulgy se află în arest. Ioniță de la Clejani a recunoscut că fiul său a fost închis pentru 29 de zile

Fulgy se află în arest. Fiul Clejanilor se află în centrul atenției după ce a făcut mai multe acuzații în mediul online. De asemenea, Fulgy a fost prins la volan sub influența drogurilor, motiv pentru care autoritățile i-au făcut dosar penal. Ulerior, tânărul de 22 de ani a avut multe intervenții live pe contul său de Instagram în care acuza mai multe vedete din showbiz-ul românesc că ar consuma droguri.

Invitați în cadrul mai multor emisiuni tv, Viorica și Ioniță de la Clejani au încercat să lămurească situația în care se află fiul său, mai ales că în presă au apărut informații conform cărora lăutarul l-ar fi denunțat pe fiul său după care acesta ar fi fost internat la psihiatrie. După ce a negat toate aceste informații, Ioniță de la Clejani a anunțat în urmă cu puțin timp că fiul său, Fulgy, se află în arest pentru 29 de zile. ”E băiatul meu, a greșit, dar este victima unor nenorociți! Ce Alex Velea e sfânt? Nici ăla cu cu studioul nu e sfânt! Fulgy e 29 de zile la arest! Când va ieși va avea niște restricții de la mine foarte mari”, a declarat Ioniță de la Clejani în cadrul unei emisiuni TV.

Mai mult, soțul Vioricăi de la Clejani susține că vrea să-i impună anumite reguli stricte fiului său, după ce acesta va ieși din arest. Lăutarul este conștient de greșelile fiului său, dar consideră că, tânărul a fost, de fapt, victima unor persoane care vor să-i facă rău. Totodată, artistul a precizat că tot ce a spus fiul său despre Alex Velea ar fi adevărat.

Fulgy, acuzații grave despre Alex Velea

La începutul lunii, Fulgy susținea că a consmat droguri în studioul lui Alex Velea, unde a mers să colaboreze cu acesta pentru o melodie. După ce a spus că intră și în închisoare pentru Velea și Antonia, Fulgy și-a schimbat declarația și i-a acuzat pe cei doi că au consumat substanțe interzise. „Gheorghe Dincă a violat 6 fetițe b%^$#$#=*ș p#%^ în rasa voastră și nu l-ați arătat le televizor cât m-ați arătat pe mine că am fumat un cui și Alex Velea mi-a adus iarbă, la el am fumat. Ăsta e adevărul! Asumă-ți, Alex Velea, că ai încercat să mă sfidezi. Mi-ai zis că mă faci de h^&$#l. Să moară familia mea de nu te duci la pușcărie. Și tu și la ceilalți mă mai gândesc. Ia uitați, nu am nicio stare acum”, totul e teatru, dar spun adevărul”, a spus Fulgy.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: