Redactia.ro
Home » Monden » Decizia luată de Ramona Manole după ce a fost amenințată de Fulgy. Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani se teme pentru viața sa

Decizia luată de Ramona Manole după ce a fost amenințată de Fulgy. Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani se teme pentru viața sa

GALERIE FOTO (2) Decizia luată de Ramona Manole după ce a fost amenințată de Fulgy.

Decizia luată de Ramona Manole după ce a fost amenințată de Fulgy. După ce a fost amenințată cu moartea prin mesaje de Fulgy, Ramona Manole a luat o decizie radicală în ceea ce-l privește pe fiul lui Ioniță de la Clejani. În ultima perioadă, tânărul de 23 de ani s-a confruntat cu probleme serioase.

Decizia luată de Ramona Manole după ce a fost amenințată de Fulgy. Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani se teme pentru viața sa

Decizia luată de Ramona Manole după ce a fost amenințată de Fulgy. Problemele se țin scai de fiul Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani. În ultima perioadă, Fulgy a fost urmărit de numeroase ghinioane. După ce a fost oprit de oamenii legii și testat pozitiv la consumul de cannabis, fiul Clejanilor ar fi amenințat-o cu moartea pe sora sa vitregă, Ramona Manole dar și pe cei trei copii ai săi.

Ulterior, artista a decis să îl blocheze pe fratele său pe contul de Facebook, având de gând să facă o sesizare la Poliție, pentru că se teme pentru viața ei. ”Am fost amenințată pe Facebook că îmi omoară copiii, nu știu exact de cine, era contul de Facebook al fratelului meu vitreg, Fulgy. Așa că doresc să fac o sesizare. În cazul în care se întâmplă ceva rău vreau să știți de mine și de familia mea. Voi merge și la Poliție”., a declarat Ramona.

Invitată într-o emisiune tv, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani a declarat că speră ca amenințările primite pe pagina de Facebook din partea lui Fulgy să nu fie reală, pentru că este vorba despre viața copiilor ei. ”Amenințările au fost făcute de pe contul fratelui meu vitreg. Sper totuși să fie vorba de marketing și să nu fie reală amenințarea, mă tem pentru viața copiilor mei. Nu vreau să fac plângere pe numele lui, vreau doar să fac o sesizare la Poliție, nu știu dacă a fost el, nu vreau să vorbesc acum aiurea. Am blocat pagina de Facebook, după acele înjurături”, a declarat Ramona de la Clejani.

Ramona se mândrește cu talentul său

Deși tatăl său nu a vrut niciodată să o recunoască pe Ramona, aceasta îl respectă. Chiar dacă fratele său a amenințat-o, bruneta nu vrea să îl vorbească de rău pe Fulgy, și nu vrea să îi păteze numele tatălui său.

Ramona de la Clejani la evenimente

Ramona se mândrește cu talentul său artistic, moștenit de la Ioniță, menționând că reușește să câștige sume mari de bani de la evenimentele la care cânta și Viorica și Ioniță de la Clejani. “Nu vreau să îl vorbesc de rău pe Fulgy. Mie, una, nu îmi place ce văd la televizor, în momentul de față, nu îmi place că sunt puși la colț de toată lumea și judecați de o țară întreagă. Eu apreciez numele acesta și îl respect foarte mult. Acum cânt și eu pe unde a cântat tatăl meu, pe 15.000- 20.000 de euro. Este o mândrie pentru mine lucrul acesta.”, a mai spus fiica lui Ioniță de la Clejani.Ramona are trei fetițe pe care le iubește foarte mult. Deși este despărțită de tatăl lor, socrul său este cel care a avut grijă de nepoatele sale în timp ce Ramona a fost plecată în strănăinătate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: