Redactia.ro
Home » Monden » Mesajul lui Ioniță de la Clejani pentru Alex Velea și Antonia, după scandalul iscat de Fulgy: ”Nu știu ce se întâmplă acolo”

Mesajul lui Ioniță de la Clejani pentru Alex Velea și Antonia, după scandalul iscat de Fulgy: ”Nu știu ce se întâmplă acolo”

CE MESAJ LE-A TRANSMIS IONIȚĂ DE LA CLEJANI LUI ALEX VELEA ȘI ANTONIEI

Viorica și Ioniță de la Clejani încearcă să repare imaginea fiului lor, Fulgy, care a iscat un întreg scandal în privința consumului de droguri. Ioniță de la Clejani a transmis un mesaj lui Alex Velea și Antoniei, după ce fiul său, Fulgy i-a atacat cu acuzații și vorbe dure.

Mesajul lui Ioniță de la Clejani pentru Alex Velea și Antonia, după scandalul iscat de Fulgy: ”Nu știu ce se întâmplă acolo”

Ioniță de la Clejani și-a cerut scuze față de Alex Velea și Antonia, după ce Fulgy a spus că în studio-ul lui Alex Velea se consumă iarbă, iar pe Antonia a denigrat-o, făcând referire la fostul soț, Castellano. Ioniță de la Clejani a precizat că va urmări ceea ce a mărturisit fiul lui, în privința lui Alex Velea și că va vorbi atât cu acesta cât și cu partenera lui.

„Îmi cer scuze față de Antonia și Alex Velea! A fost o discuție, este legată de producție, de studio. Nu știu încă ce se întâmplă acolo, dar o să încerc să urmăresc. El a venit de la studio și vorbea foarte frumos despre Alex Velea. Numai că a doua zi și-a schimbat discursul total și eu cred că acolo s-a întâmplat ceva.

Încă nu am reușit să aflu cu exactitate ce s-a întâmplat, dar sunt sigur că Alex Velea și soția lui înțeleg situația prin care noi trecem, dar noi o să mergem și o să vorbim cu ei. (…)Nu le cade bine, dar sunt vorbe spuse-n vânt, așa că nu e o chestie care să dărâme nu știu ce. „, a declarat Ioniță de la Clejani la XNS, scrie Cancan.

Ce a spus, mai exact, Fulgy despre Alex Velea și Antonia

Se speculează faptul că Fulgy ar fi internat acum la Spitalul Obregia din Capitală, după ce a recunoscut că a consumat droguri, dar și după ce l-ar fi amenințat pe tatăl lui și alte persoane. Înainte de a ajunge pe mâna specialiștilor, Fulgy a făcut un live, pe rețelele de socializare, în care a mărturisit că în studio-ul lui Alex Velea se consumă iarbă.

„Gheorghe Dincă a violat 6 fetițe b%^$#$#=*ș p#%^ în rasa voastră și nu l-ați arătat le televizor cât m-ați arătat pe mine că am fumat un cui și Alex Velea mi-a adus iarbă, la el am fumat. Ăsta e adevărul!Asumă-ți, Alex Velea, că ai încercat să mă sfidezi. Mi-ai zis că mă faci de h^&$#l. Să moară familia mea de nu te duci la pușcărie. Și tu și la ceilalți mă mai gândesc. Ia uitați, nu am nicio stare acum”, totul e teatru, dar spun adevărul”, a spus Fulgy într-un live.

Fulgy a continuat apoi cu o remarcă la adresa Antoniei, făcând referire la fosta căsnicie a cântăreței.

“Dați-i follow lu’ @antonia, care a plecat din p#^@ de șmecher a lui Castellano, nu știți? Aia merită milioane de euro pe ea și frișcă” este mesajul defăimător postat pe IG Story de fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani.

Viorica și Ioniță de la Clejani explică faptul că Fulgy a vrut să se dea în spectacol, asemeni unor artiști americani, prin scandalul pe care l-a creat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: