Redactia.ro
Home » Monden » Ramona Manole, despre amenințările primite de la Fulgy. Ce spune fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani despre atitudinea fratelui său vitreg

Ramona Manole, despre amenințările primite de la Fulgy. Ce spune fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani despre atitudinea fratelui său vitreg

GALERIE FOTO (5) Ramona Manole, despre amenințările primite de la Fulgy.

Ramona Manole, despre amenințările primite de la Fulgy. În ultima perioadă, Fulgy a devenit viral în mediul online, făcând acuzații grave la adresa mai multor vedete din România. Mai mult, fiul Clejanilor a amenințat-o pe sora sa vitregă, Ramona Manole. În urma acestui gest, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre comportamentul fratelui său vitreg.

Ramona Manole, despre amenințările primite de la Fulgy. Ce spune fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani despre atitudinea fratelui său vitreg

Ramona Manole, despre amenințările primite de la Fulgy. Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani s-a luptat mulți ani pentru a primi atenție din partea tatălui său, dar cu timpul a înțeles că trebuie să se descurce singură în viață, și a reușit. Ramona și-a văzut în continuare de viața și familia ei, muncind pentru cei trei copii ai săi. Recent, aceasta a recunoscut că a primit amenințări cu moartea de la fratele său vitreg, Fulgy. Bruneta a spus că nu știe dacă acestea vin din partea lui Fulgy sau administratorul paginii de Instagram a adresat injuriile.

Ramona Manole a declarat că se teme pentru siguranța copiilor ei, Fulgy amenințându-i cu moartea și cele trei fetițe. Bruneta a mărturisit că fetițele sale sunt cele mai importante din viața sa și își dorește să muncească din greu pentru a le oferi un viitor bun. Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani a spus că socrul său le iubește foarte mult pe nepoatele sale, ajutând-o chiar și în cele mai dificile momente din viața sa, chiar dacă ea este despărțită de tatăl fetițelor sale. ”Una din fetele mele este premiantă, învață foarte bine. Ele sunt mari, toți copiii au telefoane, au fost momente în viața mea când am plâns. Ele au înțeles situația și îmi spun că eu le am pe ele. Au spus că sunt un fel de asistente pentru mine. Ele știu cum e să ai un bunic pentru că am niște socri extraordinari”, a povestit Ramona de la Clejani.

Cea mai mare dorință a Ramonei Manole

Ramona a moștenit talentul artistic al tatălui ei, iar de multe ori la evenimente a cântat melodiile Vioricăi de la Clejani, menționând că și-ar fi dorit să cânte măcar o dată pe aceeași scenă cu tatăl ei. Cu toate că nu păstreză legătura cu acesta, Ramona își iubește tatăl și îl respectă. ”Pâna voi muri, Ioniță rămâne tatăl meu, iar eu voi duce acest nume cu sfințenie. Nu vreau să denigrez această familie pe care eu o iubesc și o respect. Trebuie să-mi cresc și eu copilașii mei, să nu treacă și ei prin ce am trecut eu”, a explicat Ramona Manole.

Ramona a fost abandonată de tatăl ei și respinsă de Viorica de la Clejani, dar și de frații săi vitregi. Fata a trăit o mare parte din viață în sărăcie lucie. În urmă cu câțiva ani, bruneta s-a apucat de muzică lăutărească, iar treptat, a reușit să-și construiască o cariera în acest domeniu, iar acum cântă la diverse evenimente și chiar a scos și câteva melodii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: