Redactia.ro
Home » Monden » Fulgy și-a denigrat părinții: ”Lăsați-i să cânte acolo, că atâta știu să facă… după ureche”

Fulgy și-a denigrat părinții: ”Lăsați-i să cânte acolo, că atâta știu să facă… după ureche”

Fulgy

Fulgy impresionează tot mai mult cu declarațiile sale, după ce a fost externat de la psihiatrie. Tânărul nu pare deloc vindecat și a ajuns chiar să-și denigreze părinții, spunând că sunt ”niște lăutari”, care cântă ”după ureche”.

Fulgy și-a denigrat părinții: ”Lăsați-i să cânte acolo, că atâta știu să facă… după ureche”

Fulgy face în continuare declarații halucinante. În timp ce se afla într-o cadă plină cu apă și se filma pe rețelele de socializare, Fulgy i-a îndemnat pe jurnaliști să ia legătura cu el dacă vor să afle mai multe despre viața lui și nu cu o femeie care cântă cu vocea și unul, cu acordeonul”. Totodată, tânărul a mai adăugat: ”Lăsați-i naibii să cânte acolo, că atâta știu să facă… după ureche!”

Iar în legătură cu părinții mei, căutați-mă pe mine, presa! Nu, niște lăutari! Voi vorbiți cu o femeie care cântă cu vocea și unul, cu acordeonul, despre droguri, despre psihologie, despre stat?! Lăsați-i naibii să cânte acolo, că atâta știu să facă… după ureche! Și gata! Nu mai atâtea declarații, mie de ce nu îmi luați? Aaa, că sunt cu X, cu Y și vă e frică!”, a spus Fulgy într-un live.

Ce spune Fulgy despre ceea ce i s-a întâmplat în ultima vreme

Imediat după externarea de la Spitalul de Psihiatrie Obregia, de acum câteva zile, Fulgy a făcut o filmare în care a precizat că nu a deranjat pe nimeni cu faptele sale, în scandalul drogurilor pe care l-a iscat.

”Nu am pus în încurcătură pe nimeni. Mulțumesc lui Dumnezeu mă descurc și singur, îmi permit să-mi iau și țigări, mă îmbrac și frumos, am și aur la mână. Dacă merg pe stradă nu cred că le e rușine la nimeni să mă salute (…) Vreau să las în urmă, sunt foarte bine”, a mai spus fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani.

Fulgy le-a cerut iertare lui Alex Velea și Antoniei

De asemenea, după externare, Fulgy și-a cerut iertare cuplului Alex Velea-Antoniei, după ce a acuzat că în studio-ul lui Alex Velea se consumă substanțe interzise. ”Alex Velea, îmi cer scuze față de tine, față de familia ta, față de familia Antoniei, față de ea și de copiii lui frumoși care nu au nicio vină, dar așa s-a întâmplat, în viață mai ai scăpări, suișuri și coborâșuri. Vreau să-mi cer scuze public tuturor fanilor mei, fanilor părinților mei, pentru că ne iubește o țară întreagă”, a spus Fulgy pe canalul său de youtube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: