Redactia.ro
Home » Știri » Furtuna de ninsoare face prăpăd în Nordul României! Sute de familii au rămas fără curent

Furtuna de ninsoare face prăpăd în Nordul României! Sute de familii au rămas fără curent

Furtuna de ninsoare face prăpăd în Nordul României! Sute de familii au rămas fără curent

Furtuna de ninsoare face prăpăd în Nordul României. Sute de familii au rămas fără curent. Iată detaliile!

Furtuna de ninsoare face prăpăd în Nordul României

O furtună cu intensitatea unui uragan lovește România în preajma sărbătorilor de iarnă, creând haos în nordul țării. Meteorologii avertizează că două zile vor fi caracterizate de vânt puternic și viscol, cu impact major, în special în zonele montane. Vineri, furtuna a adus ninsori abundente în nordul țării, cauzând închiderea mai multor drumuri și generând probleme serioase în comunitățile afectate.

Sute de familii au rămas fără curent

Furtuna de zăpadă a lovit puternic deja în nordul țării, cu impact semnificativ în Borșa. Viscolul a creat dificultăți semnificative în trafic, perturbând transportul și impunând restricții de circulație.

În mai multe localități din Maramureș, sute de familii au fost lăsate fără energie electrică, ceea ce a generat o serie de probleme suplimentare. În Țara Lăpușului, lipsa energiei electrice a dus la întreruperea serviciilor de internet și televiziune prin cablu pentru comunități întregi. Operatorul RDS a raportat peste 400 de apeluri doar din această zonă, iar Electrica a mobilizat echipe de intervenție pentru a remedia defecțiunile în timp util.

Situația la Cicârlău s-a complicat, unde o dubă a derapat și a ajuns în șanț. Echipaje de poliție și de prim ajutor au fost trimise la fața locului pentru a gestiona situația de urgență. În același timp, un copac a căzut peste firele de curent în aceeași zonă, necesitând intervenția promptă a echipelor de intervenție, potrivit Antena3 CNN.

Cu condițiile meteorologice extreme care persistă, autoritățile recomandă tuturor cetățenilor să rămână vigilenți și să respecte avertismentele emise de autorități pentru siguranța lor și a comunității. Echipele de intervenție lucrează neîncetat pentru a remedia problemele create de furtuna de zăpadă și pentru a restabili cât mai repede posibil condițiile normale de viață în zonele afectate.

 

Sursa foto: Antena3 CNN

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: