Redactia.ro
Home » Știri » Furtună de praf în județul Galați. Vântul a atins viteze de 100 de kilometri pe oră

Furtună de praf în județul Galați. Vântul a atins viteze de 100 de kilometri pe oră

Furtună de praf în județul Galați

Furtună de praf în județul Galați. Vântul a atins viteze de 100 de kilometri pe oră.  Vântul puternic a creat tornade de praf în județul Galați. Furtuna le-a dat bătaie de cap șoferilor.

Furtună de praf în județul Galați. Vântul a atins viteze de 100 de kilometri pe oră

Potrivit Mediafax, o furtună de praf a pus stăpânire pe județul Galați, iar unele zone au fost abătute de grindină. La scurt, soarele a reapărut pe cer, împreună cu un curcubeu.

Vântul puternic a provocat o furtună de prag care a dus la scăderea vizibilității, iar șoferii au fost puși în dificultate.

Conform reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Galați, furtuna nu a provocat daune. Dar cu toate acestea, meteorologii anunță că vremea rea se va prelungi până luni seara.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare Cod ROsu de intensificări ale vântului la altitudini de peste 1500 m în Carpații Meridionali și de Curbură. Iar un Cod Portocaliu a fost emis în zona montană, la altitudini în general de peste 1500 m.

Specialiști transmis că în cursul zilei de luni, vântul va avea intensificări temporare, local în sudul, centrul și nord-vestul țării, cu viteze în general de 55-70 km.

Publicată de Paul Popa pe Luni, 24 februarie 2020

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: