Redactia.ro
Home » Știri » Furtuni puternice în Australia. Ploi puternice și grindină de dimensiuni mari

Furtuni puternice în Australia. Ploi puternice și grindină de dimensiuni mari

Furtuni puternice în Australia. Ploi puternice și grindină de dimensiuni mari

Furtuni puternice în Australia. Ploi puternice și grindină mare. Furtunile din Australia le-ar putea da bătăi de cap pompierilor, după ce incendiile au distrus multe orașe.

Furtuni puternice în Australia. Ploi puternice și grindină de dimensiuni mari

Conform CNN, în Australia se anunță furtuni puternice, cu ploi și grindină. Anumite regiuni australiene devastate de incendiile de vegetație au avut parte de furtuni puternice, ploi torențiale și grindină de dimensiuni mari.

Reporterii CNN transmit că a plouat torențial în mai multe regiuni australiene afectate de incendiile de vegetație. De asemenea, furtunile puternice au provocat inundații în Melbourne.

Peste 80 dintre incendiile din New Sourth Wales și 18 dintre cele din regiunea Victoria au continuat să ardă astăzi, în timp ce condițiile meteo au pornit două noi incendii în Parcul Național Great Otway din zona Victoria.

Polițiștii din zonă au anunțat că ploile torențiale nu au ajutat la stingerea incendiilor deja existente.

Din păcate, ploaia a avut un impact minim asupra incendiile din estul și nord-estul statului, a declarat purtătorul de cuvânt pentru departamentul de pompieri din Victoria.

Deși ploile nu sting incendiile, acestea pot ajuta la controlarea focului.

Citeste si:Soția lui Cristian Țopescu a venit pentru a-i aduce un omagiu Cristinei Țopescu. Cum arată mama vitregă a jurnalistei

Loading...