Redactia.ro
Home » Monden » Gabi Bădălău, declarație de dragoste pentru Bianca Drăgușanu. Cei doi au dorit să risipească zvonurile despre despărțire

Gabi Bădălău, declarație de dragoste pentru Bianca Drăgușanu. Cei doi au dorit să risipească zvonurile despre despărțire

De când și-au început povestea de dragoste, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au ținut ocupată prima pagina a tabloidelor mondene. Începutul legăturii lor a fost pus sub semnul incertitudinii, deoarece au fost foarte modești în apariții, însă acum totul s-a schimbat pentru ei. După ce s-a vorbit despre o posibilă despărțire, au decis să risipească aceste zvonuri și să-și mărturisească dragostea în mod public.

Viața sentimentală a Biancăi Drăgușanu a fost mereu un subiect de interes pentru publicul din România, mai ales că vedeta a avut mereu parte de dezamăgiri și multe scandaluri. După o relație și o căsnicie eșuată cu Alex Bodi, care s-a sfârșit cu acuzații de violență și abuz fizic, modelul a decis să fie mai discretă în ceea ce privește viața sa privată. Chiar dacă publicațiile din țara noastră au scris încă de la începutul anului 2021 despre legătura sa amoroasă cu Gabi Bădălău, abia în ultimele luni cei doi au recunoscut totul.

Această situație complicată s-a datorat și faptului că afaceristul este încă în proces de divorț cu fosta sa parteneră, Claudia Pătrășcanu. În ultimii doi ani, cei doi și-au făcut diverse acuzații în presă, iar discuțiile aprinse nu pare că se vor încheia prea curând. Principalul motiv al neînțelegerilor dintre ei este reprezentat de cei doi băieți pe care îi au împreună, deoarece au viziuni diferite legate de creșterea lor și își doresc să obțină custodia acestora.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu și-au recunoscut relația

În tot acest timp, s-a zvonit că Bianca și Gabi vor chiar să se căsătorească, însă nimic între cei doi nu s-a concretizat. S-au despărțit, povestea lor de dragoste nu a fost ferită de scandaluri, dar acum cei doi sunt iarăși împreună și pregătiți să-și asume relația.

În urmă cu ceva timp, vedeta și-a mărturisit în mod public sentimentele pentru omul de afaceri, iar acum a venit rândul lui să arate lumii cât de mult o iubește pe femeia din viața sa. A postat o fotografie alături de aceasta în mediul online, însoțită de un mesaj scurt, dar care a spus suficient cât să ne dăm seama că intențiile sale față de Bianca sunt cât se poate de serioase.

„A mea.”, a scris simplu acesta.

Mama lui Gabi Bădălău se opune relației sale cu Bianca Drăgușanu

„Părinții lui au o problemă cu mine.[…] M-a durut! Nu am înțeles de ce! Mi se pare absurd să judeci un om din cauza unei imagini […] Nu sunt perfectă, dar dacă mama lui nu mă vrea… eu nu am atins un așa grad de depravare în viața mea. Îl mut la mine cu totul eventual, dacă mama lui nu mă vrea. Gabi mi-a dat numărul ei de telefon să vorbesc cu ea. Dar ce să-i zic eu femeii? Părinților lui nu le place că el e numai în scandaluri.”, a declarat Bianca despre mama lui Gabi Bădălău.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: