Redactia.ro
Home » TV » Gabi Bădălău, probleme de sănătate. Ce s-a întâmplat cu fostul partener al Biancăi Drăgușanu după ce s-a vaccinat

Gabi Bădălău, probleme de sănătate. Ce s-a întâmplat cu fostul partener al Biancăi Drăgușanu după ce s-a vaccinat

Gabi Bădălău s-a vaccinat împotriva COVID-19, dar are efecte adverse. Anunțul a fost făcut chiar de afacerist în cadrul unei emisiuni televizate.

Gabi Bădălău, probleme de sănătate. Ce s-a întâmplat cu fostul partener al Biancăi Drăgușanu după ce s-a vaccinat

Gabi Bădălău a mărturisit la Xtra Night Show că luni a făcut rapelul, iar acum se simte destul de slăbit. Afaceristul a declarat că speră să îi treacă starea în următoarele zile. Partenerul Biancăi Drăgușanu acuză stări de slăbiciune după ce i-a fost administrată o a doua doză de vaccin anti-COVID-19.

Chair dacă nu se simte bine, Gabi Bădălău se preocupă în continuare de starea de sănătate a copiilor săi. Vineri, partenerul Biancăi Drăgușanu trebuie să meargă la Agidea, pentru a-i lua pe cei mici de la Claudia Pătrășcanu, cea care îi este încă soție. Însă, fosta soție nu i-ar răspunde la telefon. De mai bine de un an și jumătate, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu sunt în proces de divorț și se luptă pentru custodia băieților lor. Scandalul dintre cei doi pare a fi departe de a se termina, ținând cont că cei doi își aduc noi acuzații de fiecare dată. Recent, s-a aflat că omul de afaceri a dat-o în judecată pe mama copiilor lui, dar și pe fosta soacră, după ce acesta ar fi investit o sumă foarte mare în reconstrucția casei Claudiei Pătrășcanu și nu a mai suportat pretențiile materiale pe care aceasta le-ar avea.

 

Fosta amantă a lui Gabi Bădălău i-a adus acuzații grave

Gabi Bădălău este implicat într-un scandal de proporții cu Bianca Drăgușanu, fiind implicat și într-un scandal cu mama copiiilor săi, Claudia Pătrășcanu.

Mai mult, o altă femeie, una dintre fostele amante ale afaceristului din timpul căsniciei cu fosta soție, i-a adus acuzații grave.

,,Ești distrus, micuțule! Bețiv, drogat, impotent și, în curând, și falit! Te mai scoteai cu doi-trei lei la câte probleme aveai cu DNA. Eu cred că e abia începutul. Nu mă mai amenința tu pe mine, penibilule, pe mine. Stai să vezi cât râd cu mama de țiganca de mă-ta la TV, că tot vorbești de mame. O să mă mai certe un pic că m-am băgat în cârd cu țiganii. Dar mai mult de atât, nu mă pun la mintea ta. Mai mult decât să nu ai familie și copii, ăsta necaz.La Bălăceanca vreau să te văd! Copii pot să am oricând, numai să vreau. Și-au dorit și își doresc mulți, chiar și tu, umflatule! Ai uitat când te rugai de mine? Și eu voi avea grijă de ei, cu siguranță, nu ca tine, gunoiule. Pentru mine ești pușculiță cu mărunțiș, ești nebun? Așa bogătaș ca tine… râsule. Mi-ar fi mare rușine în locul tău. Tu te vezi bărbat? De ce ți-ai dat soția afară din casă, și o chinui ca pe hoții de cai? Pateticule. Cred că ți-au luat prafurile mințile, săracul de tine”, i-a spus fosta amantă lui Bădălău.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: