Redactia.ro
Home » Știri » Gabi Lăutaru din trupa Boombastic, de nerecunoscut. Ce a ajuns acum să facă pentru bani

Gabi Lăutaru din trupa Boombastic, de nerecunoscut. Ce a ajuns acum să facă pentru bani

Gabi Lautaru

Vă mai amintiți de Gabi Lăutaru, din trupa Boombastic? Dacă în trecut se bucura de scenă și faimă, în prezent artistul a ales un alt drum și duce o altă viață. Gabi Lăutaru este acum taximetrist și muncește câte zece ore pe zi. I-ar plăcea să revină în muzică.

Gabi Lăutaru este acum taximetrist

Făcea furori în anii 90 cu piesa ”Ești ca o viperă” și era unul dintre cei mai în vogă artiști, dar viața i-a schimbat calea. Gabi Lăutaru, de la membrul trupei Boombastic se ocupă acum de taximetrie. Muncește câte zece ore pe zi pentru a avea un trai decent. Totodată, duce dorul întâlnirilor cu fanii și vrea să revină în muzică.

”Muncesc cam 10 ore zilnic și tot atâtea ore port masca. Nu mă deranjează, așa cum îi aud pe alții, masca ne poate feri de virusul ucigaș, este obligatorie (…) Depinde de ce curse ai, scurte sau lungi, trebuie însă să muncești mult, ca să faci bani pentru un trai decent. Încercăm să mai muncim cât încă se mai poate. Nu se știe cât va dura această perioadă și în mod sigur bănuții care îi vom avea se vor duce pe hrană”, a spus artistul pentru playtech.ro 

Gabi Lăutaru a avut deces în familie

Gabi Lăutaru a dezvăluit că în urmă cu două luni, bunica lui a murit din cauza unor probleme cardiace.

”Bolnavii cronici au fost lăsați deoparte, bunica mea a murit în spital, acum două luni, nu a avut Covid, ci probleme cardiace. A lăsat un mare gol în inima mea. Ea m-a crescut, era o femeie tare blândă”, a spus fostul membru al trupei Boobastic.

Înainte de pandemie, Gabi Lăutaru conducea relaxat, fără mască și mănuși de protecție

Lui Gabi Lăutaru îi este dor de scenă

Gabi Lăutaru duce dorul de scenă și de fani. A mărturisit că i-ar plăcea să revină în muzică, dar recunoaște că este cam greu.

”Îmi lipsesc scena și întâlnirile cu fanele și cu fanii. De revenit, cam greu în zilele noastre, fără un sponsor financiar. Aș vrea să revin, dar nu găsesc ușa prin care să intru din nou”, a dezvăluit Gabi Lăutaru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: