Redactia.ro
Home » Știri » Din ce scoate Matilda Pascal Cojocărița bani? Culmea, nu din muzică!

Din ce scoate Matilda Pascal Cojocărița bani? Culmea, nu din muzică!

Matilda Pascal Cojocărița a avut de suferit în perioada aceasta. Criza epidemiologică i-a dat planurile peste cap și i-a creat adevărate probleme.

 

Din ce face bani cântăreața de muzică populară

 

Matilda Pascal Cojocărița a împlinit luna aceasta 62 de ani. Cântăreața trece printr-o perioadă dificilă porovocată de criza epidemiologică. În schimb, cântăreața are de mai bine de 20 de ani o afacere care merge foarte bine.

Alături de soțul ei, Ștefan Cigu, cu care este căsătorită de peste 30 de ani, cei doi au decis să investească într-o afacere cu banii câștigați. Cea mai profitabilă afacere li s-a părut o covrigărie, pe care au și deschis-o la Buzău.

Afacarea le-a mers foarte bine în toți acești ani. Astfel că au decis să mai deschidă și alte covrigării.

În aceste luni, în care aproape totul a stagant, artistei i-au mers lucrurile ca pe roate, vânzând aproape 100.000 de covrigi, doar în primele luni de pandemie. „Merge foarte bine covrigăria noastră. Am fost și noi închiși, am avut personalul în șomaj tehnic. Avem 9 angajați și distribuim covrigi în 30 de unități din Bistrița. Mie îmi place foarte mult, mă stimulează această afacere, e în curte la mine, o supraveghez din casă. În plus, am o echipă foarte bună, foarte solidă, care nu necesită mega atenție”, a declarat aceasta într-un interviu.

 

Ce rețetă folosește artista

 

 

Rețeta de covrigi pe care artista o folosește este o rețetă tradițională de la covrigarii din Iași.

Artista a preluat-o și a  perfecționat-o pentru covrigăriile ei. „Am un cuptor de vatră și fac covrigii după rețetă tradițională, fierți în apă, copți pe vatră, cu frământare zilnică, o rețetă adusă de la covrigarii moldoveni din Iași. Am personalizat-o un pic, pentru că unii vor mai sărat, alții cu mai mult mac, și am făcut o rețetă cu care să îi mulțumesc pe toți. Covrigii Matilda sau Covrigii muzicali, fac 21 de ani, în noiembrie. Facem cât să se consume, ca să nu rămână, ar fi păcat să risipim”, a mai declarat aceasta.

 

 

 

Loading...