Redactia.ro
Home » Știri » Gabi Luncă a murit! Fiica ei i-a anunțat decesul

Gabi Luncă a murit! Fiica ei i-a anunțat decesul

GALERIE FOTO (2) Gabi Lunca a murit

Scena muzicii lăturărești este din ce în ce mai tristă! Gabi Luncă a murit vineri noapte, după o lungă luptă cu virusul SARS-CoV2. Artista avea 82 de ani și era internată la ATI de două săptămâni.

Gabi Luncă a murit

Îndrăgita cântăreață de muzică populară și lăutărească a murit vineri noapte ca urmare a infectării cu noul coronavirus. Gabi Luncă se afla în grija medicilor de la spitalul din Ilfov de mai bine de două săptămâni. Din păcate, în cazul ei, medicii nu au mai putut face nimic.

Fiica sa, Rebeca Onoriu, este cea care i-a anunțat decesul printr-o postare pe rețelele de socializare. „După 23 ani, din nou împreună! Cântă împreuna Celui pe care L-au iubit și L-au slujit o viață întreagă! O să ne revedem…”, a scris Rebeca Onoriu, în dreptul unei fotografii în care sunt Gabi Luncă și acordeonistul Ion Onoriu, cel cu care marea voce a muzicii lăutărești și populare s-a căsătorit în 1964. Ion Onoriu a murit în urmă cu 23 de ani, în 1998.

Gabi Luncă a murit
Gabi Luncă a murit. Fiica ei i-a anunțat decesul

Gabi Luncă nu era vaccinată anti-covid

Fiica artistei declarase, la momentul internării, că nu știe cum a contractat nemilosul virus și că artista nu e vaccinată. „Au fost două teste pozitive. Ne-am internat acum patru zile…Nu era vaccinată. Nici nu ne-am fi gândit. Am protejat-o cât am putut, însă, din păcate, nu a ţinut de noi. Noi nu i-am spus dânsei că e vorba de COVID, am spus că e vorba de o pneumonie, însă e o femeie unsă cu toate alifiile şi atunci când ai atâta tratament şi injecţii, nu mai e cazul de glumă.”, spunea pe atunci Rebeca.

Gabi Luncă s-a născut în 16 octombrie 1938, la Vărbilău, Prahova. Din 1992, ea a mai cântat doar muzică religioasă.

Artista era mamă a patru copii, trei fete și un băiat, provenite din singurul ei mariaj, cel cu Ion Onoriu. De la moartea acestuia și până în prezent, artista nu-și refăcuse viața amoroasă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: