Redactia.ro
Home » Știri » Gabi Luncă, internată la Terapie Intensivă cu COVID19. Care este starea de sănătate a artistei

Gabi Luncă, internată la Terapie Intensivă cu COVID19. Care este starea de sănătate a artistei

GALERIE FOTO (4) Gabi Luncă, internată la Terapie Intensivă cu COVID19!

Gabi Luncă, internată la Terapie Intensivă cu COVID19. Cântăreața de muzică populară și lăutărească, Gabi Luncă a ajuns de urgență la spital, după ce în urmă cu câteva zile a fost diagnosticată cu noul coronavirus. Sâmbătă, starea sa de sănătate s-a înrăutățit brusc, iar medicii au internat-o direct la Terapie Intensivă. Momentan, artista nu este intubată, iar medicii fac tot posibilul să nu se ajungă acolo.

Gabi Luncă, internată la Terapie Intensivă cu COVID19. Care este starea de sănătate a artistei

Gabi Luncă, internată la Terapie Intensivă cu COVID19! Interpreta de muzică populară și lăutărească, Gabi Luncă este internată la Terapie intensivă, după ce a acuzat stări de rău. Pe 8 martie, Gabi Lunca a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, după ce fiica sa a mers cu ea pentru a-și face testul de COVID19. Conform România Tv, artista s-a simțit bine, dar a fost internată la spital, ulterior medicii luând decizia de a o trimite acasă sub tratament. Sâmbătă, Gabi Lunca, în vârstă de 82 de ani, s-a simțit foarte rău, abia respira, iar medicii au internat-o la Terapie Intensivă. Momentan, solista nu este intubată, iar medicii încearcă să facă tot posibilul pentru a nu se ajunge acolo.

Gabi Luncă, a avut parte de momente dramatice de-a lungul vieții ei. În 2009, vedeta a aflat că are cancer la sân. Din fericire, artista s-a operat și a scăpat de această boală nemiloasă. “Se poate scăpa foarte uşor de cancer în ziua de azi. Eu am mers la medic imediat ce am simţit că este ceva în neregulă cu mine.M-am operat, am făcut tratament, tot ce au spus medicii, şi am scăpat. Dumnezeu m-a scăpat. Vreau să le sfătuiesc pe toate femeile să meargă la un control, măcar o dată pe an”, a declarat Gabi Luncă în urmă cu ceva timp. Interpreta de muzică populară și lăutărească a ales să-i fie amputat sânul, dar a trecut prin situații cumplite în timpul chimioterapiei.”Eu am avut părul extrem de mare şi, când îl vedeam cum pică, a fost îngrozitor. Ca în palmă eram în cap. Am purtat perucă foarte mult timp, dar acum totul este bine”, a mai spus Gabi Luncă.

Momentul tragic care a schimbat-o pe Gabi Luncă

Gabi Luncă este cunoscută în întreaga Românie, deși a părăsit scena muzicii, în urmă cu mai bine de zece ani. Artista a avut parte și de momente frumoase și de o viață lipsită de griji financiare. Cu toate astea, viața i-a rezervat un destin crunt și plin de perioade dureroase. Cântăreața și-a dorit foarte mult un copil și s-a rugat la Dumnezeu să îi îndeplinească această dorință, promițându-i acestuia că se va pocăi. A rămas gravidă, a adus pe lume o fetiță sănătoasă, dar nu s-a ținut de promisiune, iar la două luni micuța a primit diagnosticul de encefalită. Din nefericire, fiica artistei a decedat, iar aceasta consideră că a fost o pedeapsă de la Dumnezeu, pentru că nu s-a ținut de promisiune.

Talentul muzical l-a moștenit de la tatăl său, Dumitru Luncă, violonit în cadrul Orchestrei Armatei din Ploiești. La vârsta de 17 ani, Gabi Luncă a fost angajată la Orchestra Flacăra Prahovei din Ploiești, devenind una dintre cele mai apreciate artiste din România.

 

 Gabi Luncă era apreciată în mod deosebit de soţii Ceauşescu

La o petrecere cu ştaif a făcut-o să plângă pe Elena însăşi, impresionată de melodiile cântăreţei. La această petrecere, Gabi Luncă a aflat care erau melodiile preferate ale Elenei Ceauşescu: „La melodia «Dă, mamă, cu biciu-n mine», Elena Ceauşescu a început să plângă. Cu cântecul ăsta am început. La sfârşit, am cântat «Un părinte poate creşte». Ăsta era cântecul ei preferat. Eu n-am ştiut. Dacă ştiam, cu ăsta începeam. La «Un părinte poate creşte» a fost ea foarte entuziasmată. La primul cântec plângea, iar la ultimul, îi radia faţa de bucurie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: