Redactia.ro
Home » Monden » Drama artistei Gabi Luncă. Vedeta nu s-a ținut de promisiune în fața lui Dumnezeu

Drama artistei Gabi Luncă. Vedeta nu s-a ținut de promisiune în fața lui Dumnezeu

GALERIE FOTO (5) Drama artistei Gabi Luncă.

Drama artistei Gabi Luncă. Îndrăgita cântăreață de muzică lăutărească, Gabi Luncă este și în ziua de azi, cunoscută pentru melodiile sale de petrecere. Cu toate că a avut o carieră de succes, artista a avut parte de o dramă cumplită pe plan personal.

Drama artistei Gabi Luncă. Vedeta nu s-a ținut de promisiune în fața lui Dumnezeu

Drama artistei Gabi Luncă. Gabi Luncă este una dintre cele mai talentate și îndrăgite artiste de muzică lăutărească din România. Cu toate că aceasta nu mai cântă de ani de zile, chiar și tinerii din ziua de azi au auzit de ea. Gabi Lunca a avut o carieră frumoasă, plină de multe suprize plăcute și benefice. Cu toate astea, marea artistă a trăit o adevărată dramă în urma cu câțiva ani. Puțini sunt cei care îi știu viața cântăreței și dramele prin care aceasta a trecut. Artista și-a scris toată suferința în cartea sa, ”Povestea vieții noastre”. În urmă cu mult timp, Gabi Lunca și-a dorit foarte mult să devină mamă, și de aceea s-a rugat la Dumnezeu să-i dăruiască un copil, promițându-i acestuia că se va pocăi dacă îi va îndeplini acest vis. La scurt timp, vedeta a rămas însărcinată, aducând pe lume o fetiță. Cu toate că Dumnezeu i-a dăruit un copil minunat, Gabi Lunca nu s-a ținut de promisiune, și nu s-a pocăit. La două luni de la naștere, fiica sa a fost diagnosticată cu encefalită, din cauza căruia s-a stins din viață. ”Era neagră la faţă, cum e pământul, era desfigurată. A murit pentru că n-am putut să-mi ţin jurământul făcut”, a dezvăluit Gabi Luncă în cartea sa.

După ce a trecut de această perioadă grea, artista a mai primit o veste cumplită. În 2009, Gabi Luncă a fost diagnosticată cu cancer la sân. “Din fericire s-a operat și a scăpat cu viață. M-am operat, am făcut tratament, tot ce au spus medicii, şi am scăpat. Dumnezeu m-a scăpat. Vreau să le sfătuiesc pe toate femeile să meargă la un control, măcar o dată pe an”, a mai spus Gabi Lunca.

Cu toate că a reușit să scape cu viață, Gabi Luncă le-a cerut medicilor să-i taie sânul, menționând că cel mai greu moment a fost acela când a început ședințele de chimioterapie și și-a pierdut părul. În prezent vedeta se simte bine, are patru copiii și le dă sfaturi femeilor care trec prin aceleași drame prin care a fost nevoită să treacă și ea.

Cariera minunată a artistei Gabi Luncă

Gabi Luncă s-a născut pe 16 octombrie 1938 în comuna Vărbilău, județul Prahova, într-o familie modestă, cu 6 copii. La vârsta de trei ani, Gabi Luncă și-a pierdut mama și a fost crescută de o mamă vitregă care s-a purtat extrem de urât cu ea. Talentul muzical l-a moștenit de la tatăl său, Dumitru Luncă, violonist în cadrul Orchestrei Armatei din Ploiești. La vârsta de 17 ani, aceasta a devenit cunoscută pentru talentul ei unic. Câțiva ani mai târziu, Gabi a primit o telegramă din partea Casei de discuri Electrorecord, în care era invitată să înregistreze primul său album, cu patru piese. Atunci a fost momentul în care îndrăgista artistă Gabi Luncă și-a început cu adevărat cariera.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: