Redactia.ro
Home » Monden » Drama Oanei Cuzino! Fostul ei soț s-a împușcat în cap. Care a fost motivul

Drama Oanei Cuzino! Fostul ei soț s-a împușcat în cap. Care a fost motivul

Oana Cuzino, una dintre cele mai frumoase prezentatoare de la PROTV, a trecut printr-o dramă de neimaginat. În urmă cu mulți ani, fostul ei soț s-a împușcat în cap. Motivul este unul halucinant.

Fostul soț al Oanei Cuzino s-a împușcat în cap

Oana Cuzino, frumoasa prezentatoare a emisiunii ”Ce se întâmplă, doctore?” ascunde o dramă extrem de dureroasă. În urmă cu mulți ani, fostul ei soț s-a sinucis, împușcându-se în cap, la vârsta de 39 de ani. Bărbatul a fost afectat de faptul că a ucis, accidental, o persoană,  informează ciao.ro

Este vorba despre Mircea Stănescu care a cunoscut-o pe frumoasa jurnalistă la începutul anilor 90. S-au căsătorit într-o perioadă când Mircea Stănescu devenea consilier pentru doi prim-miniștri. Căsnicia lor nu a rezistat și s-au despărțit. Pe 27 decembrie, 2008 Mircea s-a urcat la volanul mașinii sale și a accidentat, mortal, un bărbat chiar la o trecere de pietoni, din Capitală. A urmat să dea explicații oamenilor legii și trebuia pe 12 ianuarie 2008 să fie audiat. Doar că, fapta sa îl presa, iar la nouă zile s-a împușcat în cap , pe 5 ianuarie 2009. Mircea Stănescu a fost găsit mort în apartamentul său din cartierul Panduri din București.

Oana și-a refăcut viața după divorțul de Mircea Stănescu

Oana Cuzino și-a refăcut viața după ce a divorțat de Mircea Stănescu. S-a recăsătorit cu afaceristul Yoav Shtern, cu care a făcut și o fetiță, pe nume Naomi. Au stat 12 ani împreună, dar au decis la un moment dat să se separe. Yoav Shtern a rămas în relații bune cu Oana Cuzino.

Luna aceasta, fiica Oanei Cuzino, Naomi, a împlinit 18 ani, la fel și emisiunea ”Ce se întâmplă, doctore?”

„Sunt două evenimente extrem de importante și cu siguranță le voi sărbători atunci când se împlinesc, adică mai spre sfârșitul anului. Naomi tocmai ce a împlinit 17 ani în decembrie, încă nu știe cum vrea să-și sărbătorească majoratul, dar cu siguranță vom plănui ceva special. Emisiunea a crescut odată cu Naomi, mă bucur nespus de mult că le vorbim românilor de 18 ani despre un stil de viață sănătos și că ei ne urmăresc de fiecare dată cu atenție”, mărturisea Oana Cuzino, pentru Libertatea, la începutul anului acesta.

În același interviu, frumoasa prezentatoare a mai dezvăluit că fiica sa este pasionată de psihologie și ar vrea să urmeze studiile atât în țară, cât și în afară.

„Deocamdată este pasionată de psihologie și ia în calcul multe universități atât din București și Cluj, cât și din afara țării.Va aplica la cât mai multe și decizia o va lua în cunoștință de cauză după ce le vom vizita pe cele unde va fi admisă”, a mai spus prezentatoarea TV, pentru sursa menționată anterior.

Atunci când a intrat în echipa celor de la PROTV, Oana Cuzino era însărcinată. Era singura prezentatoare care care și-a arătat burtica de graviduță pe micile ecrane.

”Eram chiar însărcinată în câteva luni atunci când am venit la PRO TV și, din câte știu, cred că am fost prima prezentatoare care și-a arătat cu nonșalanță burtica de gravidă pe post. Și asta pentru că cei de la PRO au considerat că face parte din firesc și nimic nu poate fi mai potrivit, mai ales când vorbim despre o emisiune medicală. După ce am născut în decembrie am făcut o pauză de doar 4 luni, apoi în primăvară am reluat emisiunea „Ce se întâmplă, doctore?” și de atunci o ținem tot așa, cu pauze foarte scurte de două ori pe an, de câte maximum două săptămâni, în ianuarie și în iulie. În rest, suntem alături de telespectatorii Știrile PRO TV de dimineață, zilnic, cu altceva interesant și util!, a mai povestit Oana Cuzino.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: