Redactia.ro
Home » Monden » Gabriel Corabiță și-a exprimat cea mai mare dorință de ziua sa de naștere. A împlinit frumoasa vârstă de 66 de ani

Gabriel Corabiță și-a exprimat cea mai mare dorință de ziua sa de naștere. A împlinit frumoasa vârstă de 66 de ani

Gabriel Corabiță și-a exprimat cea mai mare dorință de ziua sa de naștere. A împlinit frumoasa vârstă de 66 de ani

Cu toate că a fost o figură absentă din mediul public în ultimii ani, Gabriel Cotabiță se numără printre cei mai apreciați artiști din țara noastră. S-a confruntat recent cu probleme serioase de sănătate și a fost internat, dar ziua sa de naștere l-a găsit acasă, sănătos și înconjurat de cei dragi. La vârsta de 66 de ani, și-a exprimat cea mai mare dorință, pe care își dorește să și-o îndeplinească până la sfârșitul vieții. 

Gabriel Cotabiță a fost din nou internat pentru problemele sale de sănătate

Gabriel Cotabiță și-a îngrijorat teribil publicul după ce în urmă cu câteva săptămâni s-a aflat că are din nou probleme serioase de sănătate. După ce în urmă cu șase ani a suferit un infarct care i-ar fi putut fatal și i-a schimbat viața, iar la începutul acestui an a reușit să treacă cu bine și peste infectarea cu Coronavirus, artistul a avut parte de o nouă experiență foarte dificilă.

Cei care au făcut anunțul au fost chiar apropiații acestuia, dornici să-l susțină și să asigure pe toate lumea că artistul este în afara oricărui pericol. A petrecut câteva zile în grija medicilor și a fost externat, dar a preferat să păstreze acest episod departe de publicul său.

Chiar dacă declarațiile sale despre problemele de sănătate care l-au trimis din nou pe patul de spital au lipsit cu desăvârșire, Gabriel Cotabiță a transmis tuturor că se simte foarte bine. Nu este încă clar motivul pentru care a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă fanii săi i-au transmis gândurile lor bune și multe cuvinte încurajatoare.

Cea mai mare dorință a lui Gabriel Cotabiță de ziua sa de naștere

Odată depășit acest episod dificil din viața sa, Gabriel Cotabiță s-a întors sănătos acasă. A preferat să aibă o prezență modestă pe rețelele de socializare, însă cu ocazia zilei sale de naștere a oferit câteva declarații. Astăzi împlinește frumoasa vârstă de 66 de ani, iar singura sa dorință este legată de activitatea sa profesională.

Muzica a reprezentat mereu pentru artist cea mai mare dragoste a sa, iar în anii ce vor urma își dorește să cânte cu aceeași dedicare. Are multe planuri de viitor pe plan artistic, așa că intenționează să le ducă la bun sfârșit până în ultimele sale clipe.

„Vreau să reușesc să mai trăiesc cel puțin 30 de ani. Să mai fiu viu atâta timp. Până atunci nu o să mă separ de muzică. O să cânt până nu mai respir”, a declarat acesta pentru Fanatik.

Cântărețul a mai adăugat că publicul și muzica i-au dat mereu putere să treacă peste orice impediment. Este recunoscător că oamenii încă îl ascultă și se bucură de muzica sa, așa că nu vrea să-i dezamăgească în vreun fel. Astfel, va face tot posibilul să continue să cânte și să vină cu proiecte noi, care speră că-i vor bucura nespus pe ascultătorii săi.

„Iubirea de meserie cred că mă ține. Mă bucur că efortul meu a fost perceput de public. Mă bucur că am rezistat. Gândește-te cât de mulți artiști s-au lansat la festivalurile de altădată. La Mamaia, de pildă. Și acum nu mai știe nimeni de ei”,

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: