Redactia.ro
Home » Știri » Gabriel Cotabiță a fost diagnosticat cu coronavirus! Care este starea de sănătatea a artistului

Gabriel Cotabiță a fost diagnosticat cu coronavirus! Care este starea de sănătatea a artistului

Gabriel Cotabiță a fost diagnosticat cu coronavirus! Care este starea de sănătatea a artistului

Gabriel Cotabiță a fost diagnosticat cu coronavirus! Artistul a fost internat la spital, însă până la acest moment nu se știu detalii despre starea lui de sănătate.

Gabriel Cotabiță a fost diagnosticat cu coronavirus

Anunțul că Gabriel Cotabiță a fost infectat cu noul coronavirus a fost făcut de soția acestuia, exclusiv pentru spynews.ro. Primele declarații despre starea artistului au fost făcute de către fiica acestuia, Aela, care susține că își dorește foarte mult alături, de restul familiei, ca Gabriel Cotabiță să revină acasă cât mai curând, sănătos.

”Sperăm să iasă totuşi testul negativ cât de curând zilele acestea şi să poată să se întoarcă acasă. Nu este o formă gravă, nu este intubat, nu este la ATI. Pur şi simplu necesită să fie monitorizat, având şi alte probleme de sănătate. El, cu siguranţă, s-a protejat ştiind foarte bine cât de important este să respecte măsurile de distanţare, să poarte mască şi toate celelalte”, a declarat tânăra pentru Antena Stars.

Gabriel Cotabiță a fost diagnosticat cu coronavirus! Artistul este în grupa de risc pentru infecția cu virusul Sars-CoV-2, având, de-a lungul timpului, mai multe probleme de sănătate ce i-au pus viața în pericol.

Ce probleme de sănătatea a avut Gabriel Cotabiță

În urmă cu cinci ani, cântărețul a fost în comă profundă, șansele lui de supraviețuire fiind unele foarte mici. După ce a suferit gravul atac cerebral în anul 2015, Gabriel Cotabiță a avut nevoie de o lungă perioadă de recuperare. A stat nu mai puțin de trei săptămâni în comă.

Din fericire, Gabriel Cotabiță și-a revenit, urcând din nou pe marile scene ale țării. Totuși, afecțiunea a lăsat și urmări. Cântărețul a avut pierderi de memorie, ba chiar a fost nevoit, o perioadă, să cânte cu ajutorul prompterului în față.

”Mi-a fost foarte greu luni de zile! Îmi amintesc că urcam pe scenă cu prompter, și cântam uitându-mă tot timpul acolo! Avem momente când nu îmi aduceam aminte versurile, erau așa niște flash-uri ciudate… și trebuia să fac ceva rapid! De aceea, am recurs la acel tertip, să nu simtă oamenii din public că ar fi fost ceva în neregulă cu mine. Tulburările erau dure și îmi dădeau o stare de anxietate. Cu timpul, din fericire, ele au devenit din ce în ce mai rare, iar după un an, nu am mai avut nimic. Totul este acum perfect și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest lucru în fiecare zi”, a declarat Gabriel Cotabiţă pentru o publicație.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: