Redactia.ro
Home » Monden » Gabriel Cotabiță a fost externat din spital. Cum se simte artistul

Gabriel Cotabiță a fost externat din spital. Cum se simte artistul

Gabriel Cotabiță a fost externat din spital.

Gabriel Cotabiță a fost externat din spital. Solistul trupei VH2 a trecut prin momente dificile. Gabriel Cotabiță a fost internat în spital pentru că a acuzat stări de rău. În urmă cu puțin timp, artistul a fost externat. Care este starea de sănătate a acestuia?

Gabriel Cotabiță a fost externat din spital. Cum se simte artistul

Gabriel Cotabiță a fost externat din spital. Artistul în vârstă de 65 de ani s-a confruntat cu noi probleme de sănătate. Gabriela Cotabiță a cerut ajutorul medicilor la începutul lunii octombrie, după ce a acuzat stări de rău. Acesta a stat internat în spital câteva zile, iar acum a fost externat. Gabriel Cotabiță a făcut primele declarații despre starea lui de sănătate. Solistul trupei VH1 a declarat că diagnosticul primit nu a fost unul grav, iar acum se simte foarte bine. „Am fost externat, sunt viu! Am avut niște probleme de sănătate, medicii știu ce am avut,care mi-e diagnosticul, dar n-a fost ceva grav. Mai mult, chiar acum merg la niște filmări, iar în curând voi înregistra două piese noi, de dragoste.”, a declarat Gabriel Cotabiță, pentru Impact.ro.

Cadrele medicale au declarat în momentul internării artistului că a ajuns la spital prezentând siptome de accident vascular tranzitoriu. Cu toate astea, medicii au precizat că artistul se află în afara oricărui pericol. „Gabriel Cotabiță a ajuns la spital cu simptome de AVC, accident vascular cerebral tranzitoriu, cu recuperare totală.Se simte bine, soția și fetele lui s-au speriat foarte tare. Sunt șanse să fie externat, dacă lucrurile merg bine.”, declarau la acea vreme surse din cadrul Spitalului Colentina.

La începutul acestui an, Gabriel Cotabiță a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Vedeta nu a contractat o formă gravă a virusului, dar a avut nevoie de monitorizare, din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat în trecut. „Sperăm să iasă totuşi testul negativ cât de curând zilele acestea şi să poată să se întoarcă acasă. Nu este o formă gravă, nu este intubat, nu este la ATI. Pur şi simplu necesită să fie monitorizat, având şi alte probleme de sănătate. El, cu siguranţă, s-a protejat ştiind foarte bine cât de important este să respecte măsurile de distanţare, să poarte mască şi toate celelalte”, a declarat fiica artistului.

Cum se simte la sase ani de la infarct

Artistul a fost la un pas de moarte, pe 8 mai 2015. Gabriela Cotabiță se afla la o sală de fitness din București când a făcut infarct. Din fericire, artistul și-a revenit, dar a stat în comă zile de rând, îngrijorându-și familia și prietenii. La șase ani de la evenimentul teribil, cântărețul a vorbit despre muzică, dragoste și probleme de sănătate. „Vara asta nu voi cânta nici pe Litoral și nici la petrecerile private, prefer să mă odihnesc, e mult prea cald, dar le pregătesc fanilor câteva piese de dragoste.”, declara cântărețul cu câteva luni în urmă. Cotabiță și-a revenit cu greu, după luni întregi de spitalizare. „Se pare că momentul prin care am trecut m-a făcut să ajung la un alt nivel spiritual.

Crede-mă, poate ți se pare că e exagerat, dar după ce treci printr-o perioadă în care te întâlnești cu diverse entități, începi să înțelegi că viața are cu totul alte niveluri. Se pare că v-am auzit. Nu m-am dus către lumina albă, de altfel nici nu mi s-a arătat. Şi o să spun sincer, este pentru prima dată când mărturisesc asta, eu consider că ceea ce mi s-a întâmplat e un semnal de ”vezi că mai ai ceva de făcut”, adică un fel de reset și ”Hai, ia-o de la capăt!”, declara solistul după externare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: