Redactia.ro
Home » Monden » Gabriel Cotabiță, din nou la spital. Ce s-a întâmplat cu artistul

Gabriel Cotabiță, din nou la spital. Ce s-a întâmplat cu artistul

Gabriel Cotabiță, din nou la spital

Gabriel Cotabiță, din nou la spital. La șase ani după ce a fost la un pas de moarte, Gabriel Cotabiță a apelat la ajutorul medicilor. Artistul s-a simțit rău, motiv pentru care a ajuns din nou la spital. Acesta a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Gabriel Cotabiță, din nou la spital. Ce s-a întâmplat cu artistul

Gabriel Cotabiță, din nou la spital. Celebrul artist s-a simțit foarte rău săptămâna trecută, iar acum este internat la spital. Gabriel Cotabiță, 65 de ani, nu se mai putea ține pe picioare și a avut nevoie de ajutorul medicilor. Potrivit apropiaților artistului, simptomele au început să apară săptămâna trecută, în timp ce se pregătea pentru următorul proiect muzical. De atunci, solistul trupei VH2 este internat în spital și monitorizat atent de cadrele medicale. Din fericire, starea cântărețului pare să se îmbunătățească, iar astăzi urmează să fie externat. Momentan nu se știe ce diagnostic a primit și de ce s-a simțit rău.

Gabriel Cotabiță a ajuns de mai multe ori pe mâinile medicilor. La începutul anului, acesta a fost infectat cu noul coronavirus, iar în urmă cu șase ani a suferit un infarct, care i-a schimbat viața. Pe 5 ianuarie, artistul a ajuns pe mâna medicilor după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. „M-am trezit în spital după ce trecuse cam tot, nu-mi amintesc multe lucruri, dar e mai bine așa. Nu am fost grav, a trebuit însă să stau sub observația medicilor, să fiu monitorizat, mai ales că am mai avut probleme de sănătate.

M-am rugat să trec și peste asta, însă eu oricum fac rugăciuni mereu, și dimineața și seara. Dumnezeu m-a ajutat să trec cu bine și peste coronavirus. Am fost externat, nu mai iau tratament. Noroc că soția mea, Alina, nu a avut nimic, i-a ieșit testul negativ”, a declarat artistul, la momentul respectiv.

Gabriel Cotabiță a fost în comă

În 2015, artistul a făcut stop cardio-respirator din cauza unei tulburări severe de ritm cardiac, pe fondul unor afecșiuni cardio-vasculare preexistente, fiind incluse infarctul, embolia pulmonară și accedentul vascular cerebral. Gabriel Cotabiță a fost în stare gravă, dar medicii de la Spitalul Floreasca au reușit să-i salveze viața. Solistul a stat trei săptămâni în comp, iar fiicele și iubita acestuia s-au rugat neîncetat pentru sănătatea sa.

Din fericire, solistul și-a revenit, dar a mărturisit că i-a fost foarte greu să se obișnuiască cu el după ce s-a trezit din comă și a văzut că nu mai poate face aceleași lucruri pe care obișnuia să le facă. Cotabiță a declarat că nici acum nu i-au revenit unele abilități pe care le deținea înainte de atacul cardio-respirator. „Când mi-am revenit, stăteam în fotoliu la Elias şi …nu reuşeam să citesc, nu mă puteam concentra. La televizor nu mă puteam uita pentru ca nu puteam să citesc, să lipesc literele unele de altele… Prima experienţă când am început să scriu a fost ceva îngrozitor, pentru că nu te mai ascultă mâna! Am învăţat acum, este ceva sinistru, scriam eu urât, dar acum scriu şi mai urât. Am exersat zi de zi pentru că nu poţi să faci totul pe calculator. Nu aş mai putea fi atât de deştept cum am fost eu pe computer. Am fost analist programator o grămadă de vreme, dar nu mai ştiu absolut nimic”, a povestit Gabriel Cotabiţă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: