Redactia.ro
Home » Monden » Miracolul trăit de Gabriel Cotabiță. Ce a simțit artistul după ce s-a vindecat de coronavirus

Miracolul trăit de Gabriel Cotabiță. Ce a simțit artistul după ce s-a vindecat de coronavirus

Miracolul trăit de Gabriel Cotabiță.

Miracolul trăit de Gabriel Cotabiță. Artistul a trecut prin momente de cumpănă după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Din fericire, Gabriel Cotabilă s-a vindecat, fiind fericit că virusul nu a făcut ravagii în trupul lui. Totodată, cântărețul a declarat că a trăit un adevărat miracol după ce s-a vindecat de COVID19.

Miracolul trăit de Gabriel Cotabiță. Ce a simțit artistul după ce s-a vindecat de coronavirus

Miracolul trăit de Gabriel Cotabiță. Gabriel Cotabiță, în vârstă de 65 de ani nu a scăpat de nemilosul virus care a ucis milioane de oameni din întreaga lume. Cu toate că a fost infectat cu noul coronavirus, artistul este fericit pentru că și-a revenit, susținând că s-a a trăit un miracol după ce s-a vindecat. Miracolul trăit de Gabriel Cotabiță

Artistul este fericit că, la șase ani de când a suferit un stop cardio-respirator, iar medicii l-au readus la viață, cadrele medicale i-au adus vești bune. Sunt foarte bine, după problemele din 2015, au dispărut sechelele de pe inimă, nici nu zici că am fost vreodată bolnav!”, ne-a declarat Gabriel. Artistul a fost internat pe 5 ianuarie 2021 la spital, cu simptome specifice coronavirusului, dar în prezent, acesta a anunțat că se simte bine.”M-am trezit în spital după ce trecuse cam tot, nu-mi amintesc multe lucruri, dar e mai bine așa. Nu am fost grav, a trebuit însă să stau sub observația medicilor, să fiu monitorizat, mai ales că am mai avut probleme de sănătate. M-am rugat să trec și peste asta, însă eu oricum fac rugăciuni mereu, și dimineața și seara. Dumnezeu m-a ajutat să trec cu bine și peste coronavirus. Am fost externat, nu mai iau tratament. Noroc că soția mea, Alina, nu a avut nimic, i-a ieșit testul negativ”, ne-a spus Gabriel Cotabiță.

Minunea trăită de artist după ce s-a vindecat de COVID19

După ce s-a externat, fiind vindecat de coronavirus, Gabriel Cotabiță a avut parte de o minune. Acesta nu a mai avut nevoie de ochelari ca să se uite la televizor, iar acest lucru nu și-l poate explica. ”Aveam dioptrii de -1, iar acum văd perfect. După ce m-am vindecat de coronavirus mi s-a îmbunătățit vederea, nu mai am nevoie de ochelari. Nu-mi explic fenomenul, dar mă bucur. Din păcate, la televizor, sunt prea multe reclame la medicamente, parcă am fi un popor disperat după pastile”, a mai declarat Cotabiță.

Referitor la vaccinul anti-COVID19, Gabriel Cotabiță a declarat că abia așteaptă să facă vaccinul, acesta programându-se pentru prima doză. ”M-am programat, desigur, aștept să îmi vină rândul. Trebuie să fim nebuni să nu-l facem. Cum vine asta, adică să vină vaccinul, ne-am rugat să apară, iar noi strâmbăm din nas și să nu mai vrem să-l facem? Este singura soluție să ieșim din pandemie, să revenim la activitățile obișnuite. Suntem inconștienți să nu-l facem. Nu știu cine a generat această campanie împotriva vaccinării, dar de data asta nu-i de vină Biserica”, a mai spus Gabriel Cotabiță.

În 2015, artistul cu vocea de aur a trecut prin cele mai cumplite momente din viața lui. Acesta a suferit un stop cardio-respirator în timp ce se adla la sala de sport, iar după o lună de stat în comă, artistul și-a revenit. Acum, la șase ani de la nefericitul eveniment, cântărețul a primit o veste minunată de la medici. La ultimele analize, Gabriel Cotabiță a aflat că nu mai are sechelele de pe inimă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: