Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea, despre divorțul de Marcel Toader. Ce a mărturisit prezentatoarea TV

Gabriela Cristea, despre divorțul de Marcel Toader. Ce a mărturisit prezentatoarea TV

În cadrul emisiunii pe care o prezintă la un post de televiziune, Gabriela Cristea a oferit detalii despre divorțul pe care l-a avut de Marcel Toader. Cei doi au divorțat în anul 2013, iar șase ani mai târziu, omul de afaceri s-a stins din viață, în urma unui stop cardiac. Căsnicia dintre aceștia a durat 5 ani.

Cât despre despărțirea oficială, prezentoatoarea TV își amintește și acum. Profund afectată de cele întâmplate în viața ei, Gabriela Cristea a dezvăluit faptul că divorțul dintre cei doi a fost „zgomotos, urât, apăsător și angoasant”.

Gabriela Cristea, adevărul despre divorțul de Marcel Toader

Tot în cadrul emisiunii pe care o prezină, Gabriela Cristea a mărturisit că a avut nevoie de o perioadă destul de lungă pentru a se recupera în urma divorțului de omul de afaceri.

„După ce am divorțat, că știe toată lumea că am trecut printr-un divorț… Vai de capul meu, poate și din cauza faptului că a fost un divorț zgomotos, și urât, și apăsător, și angoasant, am avut nevoie de o perioadă foarte lungă de pauză, în care nu m-a interesat ca cineva să fie în viața mea în niciun fel. După aia am avut o relație cu Tavi, ne-am căsătorit și suntem bine mersi. Deci, nu e obligatoriu să avem o relație -tampon-”, a declarat Gabriela Cristea la Antena Stars.

Ce spunea Gabriela Cristea după despărțirea de Marcel Toader

În 2013, atunci când ea și fostul om de afaceri Marcel Toader s-au despărțit, Gabriela Cristea spunea că are sufletul rupt în mii de bucăți.

„Nu mi-e bine deloc și sufletul meu e rupt în mii de bucăți. Noi avem nevoie de liniște, nu este o situație ușoară. Sunt 50 la sută șanse să ne împăcăm și 50 la sută șanse să rămânem despărțiți. Au fost cinci ani de căsătorie și cred în continuare în această instituție”, spunea Gabriela în 2013, la scurt timp după separare.

La acea vreme, Marcel Toader susținea că el e vinovat pentru divorț.

„Eu sunt vinovatul pentru divorț, motivul îl știu doar eu. Este adevărat că divorțăm. Eu am greșit cu tot. Nu-i adevărat că am o amantă. Scoateți-o pe Gabriela din acest context, doar eu sunt vinovat”, spunea Marcel Toader.

Marcel Toader a murit în urma unui stop cardiac

Marcel Toader a fost însurat și a divorțat, în total, de 6 ori. Prima lui soție se numește Raluca, iar ea l-a făcut tată, după ce l-a adus pe lume pe fiul lor, Maximilian. Fostul om de afaceri a fost căsătorit și cu fosta jucătoare de tenis Cătălina Cristea, artista Anamaria Ferentz, interpeta Maria Constantin și Diana Ghenu.

Marcel Toader s-a născut în anul 1963 și a murit în anul 2019, în urma unui stop cardiac.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: