Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea a recunoscut! La ce intervenție estetică a apelat. O femeie a pus-o la zid și a scos la iveală un detaliu rușinos

Gabriela Cristea a recunoscut! La ce intervenție estetică a apelat. O femeie a pus-o la zid și a scos la iveală un detaliu rușinos

Gabriela Cristea a fost adesea apostrofată de urmăritorii din mediul online după ce aceștia au observat o schimbare. Mulți internauți i-au atras atenția în comentarii, dar până acum prezentatoarea nu a recunoscut nimic. Gabriela Cristea a decis să fie sinceră și a vorbit despre intervenția estetică la care a apelat de curând.

Gabriela Cristea și-a mărit buzele

La majoritatea pozelor din ultima perioadă, internauții i-au lăsat comentarii Gabrielei Cristea. Aceștia o întrebau ce schimbare și-a făcut la nivelul feței fiindcă arată diferit. Unii chiar au întrebat-o dacă intervenția este la nivelul buzelor. Prezentatoarea TV nu le-a răspuns, dar la câteva zile a revenit cu o postare în care recunoaște că s-a lăsat pe mâna medicului estetician.

Gabriela Cristea a publicat o fotografie fără filtru în care le arată buzele sale după întervenție. De asemenea ea le reucnoaște și le povestește fanilor experiența prin care a trecut pentru a-și mări buzele. Ea a optat pentru un aspect cât mai natural care să o avantajeze.

Dragilor, am primit multe intrebari despre interventia cu acid hialuronic de la nivelul buzelor. Da, am facut o astfel de interventie in urma cu 2 saptamani. Am optat pentru 0,5 ml (adica minim) si va las aici o poza facuta la 3-4 zile de la interventie cand inca rezultatele nu erau finale. Acum buzele mele sunt simetrice si naturale dar nu mi-a displacut nici perioada de cand e facuta poza, cand buzele mele aveau mai mult volum. Poza este fara nici un filtru, doar machiaj si lumina.„, a fost mesajul publicat de Gabriela Cristea.

Mesajul răutăcios al unei internaute

O internaută a ținut să îi atragă atenția Gabrielei Cristea. Aceasta i-a lăsat un comentariu la postarea ei spunându-i că avea nevoie de altceva, nu de buze. Mai precis internuta i-a recomandat să facă o vizită pe la medicul stomatolog pentru a-și retușa dantura. Spre surprinderea tuturor, Gabriela Cristea i-a răspuns internautei răutăcioase.

Mai bine ai lucra puțin la dantura. Ar schimba totul.„, i-a scris femeia.

Voi lucra din toamna. Am sa-mi pun aparat dentar tip gutiera.„, a fost răspunsul Gabrielei Cristea.

Prezentatoarea pusă la zid în trecut de o altă internaută. De ce este acuzată Gabriela Cristea

Gabriela Cristea le duce dorul celor mici și soțului ei. În timp ce se afla la filmările  noului show marca Antena 1 „Splah Vedete la apă”, Tavi Clonda a plecat în vacanță cu cele două fetițe. Gabriela Cristea a publicat imaginile chiar pe pagina sa de socializare și o internaută a reacționat supinzător.

Internauta a acuzat-o pe Gabriela Cristea de faptul că nu se înțelege cu soacra. Aceasta a întrebat-o de ce nu merge la Brașov și că acest lucru e un semn clar al neînțelegerilor.

Tu de ce nu te prea duci cu ei la Brașov. Nu te înțelegi cu soacra. Știu ca acum ești cu emisiunea dar nici înainte nu te duceai.„, a fost mesajul internautei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: