Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea, atac dur la adresa celor care critică diferența de vârstă dintre ea și Tavi Clonda. Ce i-au transmis internauții: „Ai putea să-i fii mamă!”

Gabriela Cristea, atac dur la adresa celor care critică diferența de vârstă dintre ea și Tavi Clonda. Ce i-au transmis internauții: „Ai putea să-i fii mamă!”

Gabriela Cristea a răbufnit în mediul online.

Gabriela Cristea, cunoscuta prezentatoare TV, a luat atitudine în mediul online față de comentariile răutăcioase legate de diferența de vârstă dintre ea și soțul său, Tavi Clonda. Deși sunt împreună de peste un deceniu și au împreună două fetițe, Victoria și Iris, Gabriela Cristea a fost nevoită să facă față unor opinii nejustificate privind diferența de vârstă de cinci ani dintre ea și soțul ei.

Gabriela Cristea a răbufnit în mediul online

Revoltată de judecățile aduse, Gabriela Cristea a împărtășit pe rețelele de socializare un mesaj puternic adresat celor care îi critică relația. „Mi-a spus că mi-am luat un copil să-l cresc, vorbind despre soțul meu. Diferența dintre mine și soțul meu este de aproape 5 ani. 4 ani și 11 luni, să fiu mai exactă. (…) Nu sunt eu singura care a ales să aibă o relație cu un bărbat care este mai mic cu câțiva ani decât mine. (…) Mi-a spus: «Ai putea să-i fii mamă». Eu aș putea să-i fiu mamă soțului meu? Cred că bateți câmpii. Cred că aveți o minte mult prea perversă și nefericită ca să faceți astfel de afirmații”, a povestit Gabriela Cristea, evidențiind absurditatea acestor comentarii.

Ea a subliniat că fericirea și împlinirea pe care i le oferă soțul său sunt incomparabile, respingând orice critică nejustificată la adresa lui Tavi Clonda sau a diferenței de vârstă dintre ei. Prezentatoarea TV a remarcat, de asemenea, tendința unor femei de a judeca și a critica alte femei care sunt fericite și împlinite în relațiile lor.

Prezentatoarea TV cere respect în mediul online

Gabriela Cristea a făcut apel la respect și înțelegere, subliniind că alegerea partenerului de viață este o decizie personală care merită respectată: „În momentul în care îl jigniți pe el, mă jigniți pe mine. V-aș ruga să-mi respectați alegerile cum și eu vă accept alegerile și le respect”.

Cu aceste declarații, Gabriela Cristea a reușit să aducă în atenție un subiect sensibil, combatând stereotipurile și prejudecățile legate de diferența de vârstă în cuplu. Mesajul ei puternic este unul de acceptare și respect față de alegerile personale, evidențiind că într-o relație contează armonia, dragostea și respectul reciproc, nu cifrele din buletin.

„Oamenii au tendința, mai ales femeile, că ele sunt cele mai rele, să judece alte femei pentru că sunt fericite și au tot ceea ce-și doresc, să le găsească un nod în papură. În cazul meu, au găsit diferența asta de vârstă, care mie nu mi se pare deloc semnificativă. Anii din buletin sunt ani din buletin și atât. Vârsta are legătură în felul în care te simți, cu felul în care alegi să te bucuri de viață sau să te întristezi ca fraierul. Viața e să te faci pe tine fericit și să aduci fericire celor din jur. Niciun bărbat nu a reușit să mă împlinească așa cum a reușit soțul meu, Tavi Clonda.

În momentul în care spuneți că este trântor, deși habar nu aveți cât de mult muncește Tavi într-o zi, că voi, cei care îl faceți trântor, nu ați putea să țineți ritmul cu el nici măcar o zi. În momentul în care îl jigniți pe el, mă jigniți pe mine. Degeaba îmi scrieți „Tu ești minunată, dar soțul tău….» E vorba de alegerea mea. V-aș ruga să-mi respectați alegerile cum și eu vă accept alegerile și le respect”, a mai declarat Gabriela Cristea în mediul online.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: