Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea, criticată dur pentru niște fotografii surprinse dimineață, fără pic de machiaj pe chip: „Urmează să te pozezi pe toaletă”

Gabriela Cristea, criticată dur pentru niște fotografii surprinse dimineață, fără pic de machiaj pe chip: „Urmează să te pozezi pe toaletă”

GALERIE FOTO (4) Gabriela Cristea

Gabriela Cristea a creat multe controverse după ce a postat mai multe fotografii în care este nemachiată, după ce s-a trezit. Fanii au reacționat dur la vederea acestora, iar vedeta a fost aspru criticată.

Gabriela Cristea, criticată pentru niște poze nemachiată

Fosta prezentatoare de televiziune a postat mai multe fotografii pe Instagram, la doar câteva momente după ce s-a trezit, lucru care a stârnit criticile fanilor.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, iar cele mai multe dintre comentariile pe care le-a primit Gabriela Cristea nu au fost de apreciere.

„Ești o femeie frumoasă, cu o familie minunată. Nu te avantajează aceste fotografii. Nu și dorește nimeni sa te vadă pleoștită, când te poți aranja puțin și ne poți oferi o imagine plăcuta celor care te apreciem ca persoana publică. Urmează să te mai pozezi când ești pe toaletă…”, a scris un internaut.

„Într-adevăr, lumea e răutăcioasă, dar nu e nimeni obligat să înceapă ziua horror ,doar pentru simplul fapt ca unii se fotografiază în momente nașpa”, a spus un alt fan.

„Și totuși nu vad rostul acestor poz,  ce vrei sa ne arăți /spui?”, a mai comentat cineva.

„Nu știu ce ai incercat cu aceste foto dar mi-e jena mie in locul tau. Pe bune, să te afișezi așa „strâmbă” ca sa ce?”, a spus un alt internaut.

Când revine Gabriela Cristea în televiziune

Pandemia i-a afectat planurile vedetei, dar aceasta așteaptă cu nerăbdare să revină pe micile ecrane. Cel mai probabil, acest lucru se va întâmpla din toamnă. Gabriela Cristea nu a vrut să dea prea multe detalii, dar a spus că îi este dor să revină pe platoul de filmare.

”Deocamdată nimeni nu poate să îți facă o ofertă concretă acum, abia au început discuțiile, pentru că încă nu se știe sub ce formă se vor relua proiectele. Eu îmi doresc un proiect mare, cu persoane care să stea în sală, cu public, și e destul de complicat.

Oamenii sunt dispuși să lucreze cu mine, am primit invitații la discuții, dar asta nu înseamnă că se concretizează ceva și oricum dacă îți spune cineva că se concretizează ceva, nu e realist.

Sunt puține proiecte care merg în momentul ăsta. Legat de revenire, cred că în septembrie. În ceea ce privește dorul, da, îmi este dor să muncesc, îmi este dor să fac și altceva în afară să mă ocup de casă și de grădinărit și trebuie să recunosc că îmi doresc ca, o dată la câteva zile, să ies și să mai fac și altceva decât să stau în casă”, a spus Gabriela Cristea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: