Redactia.ro
Home » TV » Gabriela Cristea îi ia locul Dianei Dumitrescu? Bruneta se pregătește intens pentru revenirea în televiziune

Gabriela Cristea îi ia locul Dianei Dumitrescu? Bruneta se pregătește intens pentru revenirea în televiziune

Gabriela Cristea se intoarce in televiziune

Veste șoc pentru telespectatori! Gabriela Cristea se pregătește intens pentru a reveni în fața publicului, chiar dacă asta ar înseamna să-i „fure” proiectul Dianei Dumitrescu.

Gabriela Cristea o va înlocui pe Diana Dumitrescu?

În ultima vreme au apărut zvonuri legate de întoarcea Gabrielei Cristea în televiziune. Potrivit unor surse, bruneta ar încerca să ocupe poziția ocupată în acest moment de Diana Dumitrescu.

După ce a prezentat pentru prima oară o emisiune pe micile ecrane, actrița a avut parte de cifre relativ bune realizate în timpul sezonului Mireasa.

Dar se pare că experiența cu care vine Gabriela Cristea este mult mai adâncă și mai necesară pentru producătorii emisiunii. Conform Wowbiz.ro, Gabriela Cristea negociează cu șefii televiziunii Antena 1 pentru a prelua show-ul și pare că va câștiga acest proiect în fața Dianei Dumitrescu.

Totodată, Gabriela Cristea a anunțat că din toamnă este posibil să revină în televiziune, însă fără să ofere prea multe informații legate de acest lucru.

Gabriela Cristea se pregătește intens pentru a se întoarce în televiziune

Gabriela Cristea a început să lucreze la look-ul ei, reușind să slăbească mai multe kilograme pe timpul epidemiei de carantină, lăsându-și fanii uimiți.

Vedeta își păstrează fanii aproape cu ajutorul rețelele de socializare, acolo unde se activă aproape în permanență.

Deocamdată nimeni nu poate să îți facă o ofertă concretă acum, abia au început discuțiile, pentru că încă nu se știe sub ce formă se vor relua proiectele. Eu îmi doresc un proiect mare, cu persoane care să stea în sală, cu public, și e destul de complicat.Oamenii sunt dispuși să lucreze cu mine, am primit invitații la discuții, dar asta nu înseamnă că se concretizează ceva și oricum dacă îți spune cineva că se concretizează ceva, nu e realist.

Sunt puține proiecte care merg în momentul ăsta. Legat de revenire, cred că în septembrie. În ceea ce privește dorul, da, îmi este dor să muncesc, îmi este dor să fac și altceva în afară să mă ocup de casă și de grădinărit și trebuie să recunosc că îmi doresc ca, o dată la câteva zile, să ies și să mai fac și altceva decât să stau în casă“, a declarat Garbriela Cristea recent.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: