Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea a scăpat de kilograme bune. Cum arată vedeta în costum de baie

Gabriela Cristea a scăpat de kilograme bune. Cum arată vedeta în costum de baie

GALERIE FOTO (2) gabriela costum de baie

La un an și jumătate de când a devenit a devenit mamă a doua oară, Gabriela Cristea a reușit să-și remodeleze silueta. Fosta prezentatoare TV a scăpat de kilograme bune în această perioadă, iar vara aceasta e pregătită să dea proba costumului de baie. De altfel, cea mai recentă postare din mediul online ne-o arată într-un costum de baie întreg, care îi pune în evidența noua siluetă.

Câte kilograme a slăbit Gabriela Cristea

După ce a devenit mamă pentru a doua oară, vedeta TV a rămas cu kilograme bune. De câteva luni, Gabriela Cristea a început un stil de viață sănătos, prin care își măsoară caloriile zi de zi, astfel încât să consume mai puține decât poate arde corpul său în mod normal. Așa a reușit să piardă în greutate considerabil și să se apropie de forma fizică dorită. Deși nu a precizat încă numărul de kilograme pierdute, tindem să credem că ar fi vorba de cel puțin 25 de kilograme.

gabriela cristea plaja
Gabriela Cristea a slăbit.

Cea mai recentă postare a ei din social media ne-o arată într-un costum de baie întreg, peste care poartă un pareo. „Mai am un drum lung de parcurs pana la forma fizica pe care mi-o doresc dar…cu pasi mici dar in fiecare zi am sa-mi ating scopul.”, a fost descrierea pe care Gabriela Cristea a pus-o respectivei fotografii.

Dieta Gabrielei Cristea. Cum a reușit să slăbească atât de mult

Gabriela Cristea a menționat că nu e vorba despre o dietă în sine, ci despre un stil de viață sănătos. Ea evită, într-adevăr, toate mâncărurile grele, zahărul și pâinea, însă mânâncă orice altceva în schimb. Tot ce a făcut a fost să măsoare porțiile și să se încadreze într-un anume număr de calorii zilnic. Astfel, a consumat mai puține calorii decât corpul ei arde în mod normal. „Sunt în continuare la dietă, țin un regim echilibrat, cam 1200 de calorii pe zi, împărțite în 5 mese, 3 principale și două gustări și mă simt foarte OK, pentru că mănânc absolut orice, inclusiv dulce o dată pe săptămână și mă simt foarte bine. Cred că ăsta e ritmul pe care îl voi ține. Și dacă o țin așa cred că până la toamnă o să am 50 de kilograme.”, spunea Gabriela Cristea în urmă cu câteva săptămâni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: