Redactia.ro
Home » Stil de viață » Gest scandalos făcut de Gabriela Cristea. Imaginea care a stârnit revoltă în rândul fanilor

Gest scandalos făcut de Gabriela Cristea. Imaginea care a stârnit revoltă în rândul fanilor

Gabriela-Cristea

Gabriela Cristea postează adesea imagini cu familia pe contul de socializare, spre bucuria fanilor. Ultima postare făcute de vedetă a împărțit admiratorii în două tabere. Mulți s-au arătat deranjați de ceea ce prezentatoarea TV a postat. Ce le-a stârnit furia?

Gestul controversat făcut de Gabriela Cristea

Zilele trecute, vedeta a postat pe contul personal de Instagram o serie de fotografii cu ea și Bella Victoria, scriind ”Alintarea de seara sau mami, nu veau somn… nu veau!”. Fotografiile sunt adorabile, dar detaliul din a doua imagine a adunat numeroase controverse. Gabriela Cristea își săruta fetița pe buze. După reacția fetei sale, nu e o permieră, fiind un gest cu care este obișnuită.

Reacția fanilor după fotografiile postate în mediul online

Cum era de așteptat fanii s-au împărțit în două tabere. Unii sunt de accord cu gestul vedetei, iar alții o condamnă: Nu cred ca este sanatos sa pupi copilul pe gura, dar este doar parerea mea. Eu nu mi-am pupat nici copiii, nici nepotii pe gura, mi s-a parut ca nu este igienic. Scuze, dar trebuia sa spun. Va admir si va iubesc, va urmaresc cu mare drag, sunteti minunati!”.

Chiar dacă unii din fani nu împărtăsesc această părere, mulți au sărit să o apere pe Gabriela. Au spus ca și ei procedează la fel și nu e nimic greșit. Mai mult, fanii au remarcat cât a slăbit vedeta și au complimentat-o pentru voință.

 

View this post on Instagram

 

Alintarea de seara sau “mami, nu veau somn…nu veau! @taviclonda @bellavictoriamargot #victorienii #micameamare #bygabrielacristea

A post shared by Gabriela Cristea (@bygabrielacristea) on

Ce spune vedeta despre relația cu Tavi

Amintim că prezentatoarea Gabriela Cristea are o familie frumoasă împreună cu Tavi Clonda. Artiștii sunt căsătorți din anul 2005 și au împreună două fetițe.

El este mai mic decat mine cu cinci ani și cu toate astea, n-am resimțit niciodata diferența de vârstă din buletin! Poate pentru că eu sunt mai copilăroasă, iar el mai matur. Dacă diferența de vârsta era un impediment, nu am fi fost împreună. Trebuie să ții cont de ceea ce simți și de ceea ce traiești, punea Gabriela Cristea la începutul relației cu Tavi Clonda.

Relația dintre ei este armonioasă, solidă, bazată pe comunicare și multă iubire de 15 ani. Chiar dacă soțul este mai mic, această diferență nu a fost un impediment.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: