Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea a slăbit 14 kilograme. Cum arată acum

Gabriela Cristea a slăbit 14 kilograme. Cum arată acum

GALERIE FOTO (10)

După două sarcini și o perioadă lungă de acomodare la viața de mămică, Gabriela Cristea este pregătită să se întoarcă la formele apetisante de odinioară. Vedeta TV a ținut o dietă, a făcut sport, iar rezultatul nu s-a lăsat așteptat. Gabriela Cristea a slăbit 14 kilograme și e optimistă la gândul că-și va recăpăta silueta trasă prin inel.

Gabriela Cristea se întoarce la TV

Odată cu noul proiect pe micile ecrane, „Like a star”, Gabriela Cristea a decis că e timpul pentru o schimbare și la nivelul fizicului. Iar pentru asta a decis să înceapă lupta cu kilogramele rămase după cea de-a doua sarcină. Zis și făcut. Îndrăgita prezentatoare a topit deja 14 kilograme și nu are de gând să se oprească aici.

Așa arată Gabriela Cristea după ce a slăbit 14 kg

‘De la naștere până acum am slăbit vreo 14 kilograme, aproximativ, pentru că nu m-am mai cântărit în ultima vreme. Mi se pare aberant să te agăți de cântar și oricum nu e semnificativ. Important e cum arăți, mai ales că după o vârstă… Într-un fel arăți la 50 de kilograme când ai 20 de ani și altfel arăți la 50 de ani.”, a declarat Gabriela Cristea

Gabriela Cristea a slăbit 14 kilograme

Vedeta TV a vorbit și despre cum a slăbit și a mărturisit că e vorba despre o dietă personalizată. Gabriela a recunoscut că nu și-a impus un regim draconic, căci nu vrea să-și pună sănătate în pericol.

„Nu mi-am propus să ard un anumit număr de kilograme, ci să ajung la o formă fizică bună și care să nu necesite un efort draconic și, mai ales, să nu vină la pachet cu stări de rău și amețeli de să nu mă pot ține pe picioare și să nu pot avea grijă de copii! Nu mi-am propus să slăbesc într-o lună, ci pe termen lung, pentru că nu m-am îngrășat într-o lună, ci într-o perioadă lungă. Vreau să îi dau timp organismului să se regăsească’, a declarat, pentru Libertatea, Gabriela Cristea.

Citește și Cum arăta Gabriela Cristea la începutul carierei în televiziune

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini