Redactia.ro
Home » CLICK » Gabriela Cristea, despre cum s-a schimbat viața amoroasă după 2 copii

Gabriela Cristea, despre cum s-a schimbat viața amoroasă după 2 copii

GALERIE FOTO (2)

După concediul de maternitate, îndrăgita prezentatoare se întoarce pe micile ecrane cu un nou proiect. Gabriela Cristea se va împărți, așadar, între viața de televiziune și… cea de acasă, unde o așteaptă un soț iubitor și doi copii.

Gabriela Cristea, o mamă dedicată

Frumoasa vedetă este mama a două fetițe, venite după o perioadă lungă de încercări de a rămâne însărcinată. Victoria și Iris sunt minunile Gabrielei Cristea, de care i va fi destul de greu să stea departe în perioada filmărilor.

Însă, cel care îi va da o mână de ajutor, în această perioadă aglomerată, va fi chiar soțul ei, Tavi Clonda. Acesta din urmă a fost dintotdeaua un tată implicat, așa că Gabriela va fi ușurată să-l știe pe acesta alături de fiicele lor.

 

gabriela cristea
Familia Gabrielei Cristea

Cât despre viața amoroasă a prezentatoarei, suntem siguri că cei doi vor găsi soluțiile perfecte pentru a-și menține vie flacăra iubirii. În trecut, prezentatoarea a făcut dezvăluiri fără perdea despre viața ei amoroasă. ”Dragostea se face pe stomacul gol, că dacă nu, te rostogolești ca o balenă!”, declara ea după ce născuse primul copil.

 Va prezenta emisiunea „Like a star!”

Gabriela Cristea a semnat cu Antena Stars pentru emisiunea „Like a star!”.  Emisiunea prezintă viața a 12 tineri care vor încerca să atragă un număr cât mai mare de urmăritori pe o platformă de social media.

„Mă bucur tare mult că mă întorc în televiziune şi, mai ales, mă bucur că o fac într-un proiect în care cred mult. Cred cã suntem cu toţii de acord cã platformele social media au devenit parte din viaţa noastrã.

Trebuie sã recunosc cã viaţa ni s-a schimbat foarte mult de când am devenit pãrinţi pentru a doua oarã. Însã, mã simt pregãtitã 100% sã revin pe piaţa media. Am toatã susţinerea soţului meu, ceea ce este cel mai important pentru mine în acest moment.”, a declarat gazda emisiunii.

Citește și Geanina Ilieș este noua prezentatoare a emisiunii „Gospodar fără pereche”

Etichete: