Redactia.ro
Home » Monden » Botezul lui Iris. Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au creștinat mezina

Botezul lui Iris. Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au creștinat mezina

GALERIE FOTO (7)

Emoții mari pentru cuplul Gabriela Cristea și Tavi Clonda, astăzi, când și-au creștinat mezina. Micuța Iris a fost botezată sub privirile curioase ale celor din familie, dar și a prietenilor apropiați.

Botezul lui Iris. Micuța a fost creștinată astăzi

După nunta fastuoasă, cei doi au mai bifat un eveniment mare: botezul fiicei lor mici, Iris. Aceasta din urmă a fost botezată astăzi, la o biserică din Capitală, iar cei invitați la slujbă au fost doar prietenii apropiați. Potrivit primelor informații, micuța a primit, astăzi, numele în fața lui Dumnezeu de Thea Iris Selena. Imediat după această ceremonie, însă, fericiții părinți au pornit către restaurantul Jubille din Capitală, localul preferat de toate numele grele din showbizul românesc.

 

Trusoul micuței Iris – albul a dominat

Primele imagini de la creștinarea micuțului Iris au fost chiar cele cu trusoul fetiței. Fericiții părinți au făcut fotografiile publice. Totul în nuanțe de alb și texturi fine ne dau de înțeles că tânăra mămică s-a ocupat îndeaproape de toate detaliile.

Primele imagini de la botezul micuței Iris

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii Gabrielei Cristea! Primele imagini, surprinse în biserică, de la botezul micuței Iris sunt aici. În aceste imagini, am putut-o vedea pe Gabriela Cristea tare emoționată, poate și pentru că micuța Iris n-a încetat să plângă.

Cât despre ținute, Gabriela Cristea a ales să poarte o rochie într-un roz pudrat. A avut grijă, însă să potrivească diademă încrustată cu diamante și cercei asortați.

 

Meniul pe care îl vor avea la petrecerea de la Jubille

Gabriela Cristea n-a omis din vedere nici meniul pe care invitații îl vor savura la petrecere. Astfel, cele 100 de persoane care o vor sărbători astăzi pe Iris vor gusta din pește cu legume trase la tigaie și sos de fructe, friptura de rață ori mușchiulet de porc invelit în bacon, iar alături varza caramelizata, iar la desert un mousse cu caise.

Citește și Tavi Clonda și Gabriela Cristea o botează astăzi pe mezina lor

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini