Redactia.ro
Home » Monden » Tavi Clonda și Gabriela Cristea o botează astăzi pe mezina lor

Tavi Clonda și Gabriela Cristea o botează astăzi pe mezina lor

GALERIE FOTO (3)

Eveniment plin de emoții, astăzi, pentru Tavi Clonda și soția lui, Gabriela Cristea. Micuța lor, Iris, va fi botezată. Pregătirile au început dis de dimineață, din dorința ca evenimentul să iasă așa cum și-au dorit: fastuos.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea își botează fiica

Emoții puternice pentru cele două vedete, care, astăzi, își vor vedea fiica creștinată. Anunțul l-au făcut chiar fericiții părinți, prin intermediul conturilor de socializare.

”Copilul nostru “surpriza” se boteaza asta. Copila noastra cuminte, frumoasa si “vorbareata” primeste astazi si in fata lui Dumnezeu numele de Thea Iris Selena. Draga mamei, dupa Bella Victoria Margot nu am crezut ca mai exista altceva, tu ne-ai aratat ca universul este surpinzator. Iti multumim ca ne-ai ales ca parinti. Mami, tati si suri te iubesc pana la cer si inapoi!!! Tavi Clonda #victorienii”, este mesajul Gabrielei Cristea.

gabriela cristea
Iris va fi botezată astăzi

La rândul lui, Tavi Clonda a postat pe Instagram un mesaj. ”Azi o vom creștina pe fetița noastră cea mică, Iris! Să aveți cu toții o zi minunată”, a fost mesajul fericitului tătic.
Botez numeros, dar plin de tradiții

Botez cu fast și 100 de invitați

Cât despre cum se va desfășura evenimentul, Tavi a declarat că va avea loc la un salon de eveniment important din Capitală. La petrecerea de după slujbă vor participa în jur de 100 de persoane, prieteni și cei din familie. Nu vor lipsi, însă, nici ursitoarele, animatorii pentru copii, dar și tradițiile.

„Petrecerea de botez o să fie un pic mai mare, cum a fost şi la Victoria. 100, 100 şi ceva de persoane. Este rezonabil. Prieteni apropiaţi, familie, aşa ne-am gândit”, a declarat Tavi Clonda la „Agenţia VIP”.

Citește și Cătălin Botezatu, pe masa de operații. Designerul a fost diagnosticat cu o boală rară

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini