Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea, cu burtica la vedere pe Instagram. Ce au observat fanii

Gabriela Cristea, cu burtica la vedere pe Instagram. Ce au observat fanii

GALERIE FOTO (3) Gabriela Cristea, cu burtica la vedere pe Instagram.

Gabriela Cristea cu burtica la vedere. Prezentatoarea Tv și familia sa au plecat în vacanță, în Egipt. Vedeta a postat pe rețelele de socializate câteva imagini pentru a le arăta fanilor din mediul online cât de bine se simte. Ei bine, aceștia au observat burtica proeminentă a Gabrielei Cristea, motiv pentru care și-au pus multe semne de întrebare.

Gabriela Cristea, cu burtica la vedere pe Instagram. Ce au observat fanii

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Vedeta formează un cuplu cu Tavi Clonda, iar împreună au două fetițe minunate. Cei doi le-au luat pe Ines și Victoria și au plecat în Egipt, pentru a se relaxa departe de agitația din București. Tavi și Gabriela au ales un resort de lux, unde au avut parte de o vacanță nemaipomenită. Vedeta este activă pe rețelele de socializare și îi ține la curent pe internauți cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Recent, Gabriela Cristea a postat pe Instagram câteva imagini de pe plaja din Egipt, dar urmăritorii săi au observat un detaliu surprinzător.

Burtica proeminentă a vedetei a ieșit în evidentă, iar acest lucru i-a determinat pe internauți să-și pună multe semne de întrebare. Momenta, vedeta nu a anunțat cea de-a treia sarcină, dar tot ce putem spune este că Tavi și Gabriela și-au construit o familie minunată. ”Ultima seara de vacanta. Gata, maine ne intoarcem acasa! A fost o vacanta minunata, o vacanta in care am facut poze putine si am preferat sa imortalizez momentele in memoria sufletului meu. O vacanta in care cine a vrut, a stat la poze, cine nu, e bine si asa. O vacanta in care am ras cu gura pana la urechi, am dansat, ne-am am amuzat de “draciile” fetelor, am facut plaja si nu mi a pasat daca imi sta bine costumul sau nu, am mancat si ne-am plimbat. O vacanta in care am respirat bucurie cu familia mea”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram.

Gabriela Cristea, despre cel de-al treilea copil

Gabriela Cristea s-a luptat mult pentru a deveni mamă, iar atunci când nu mai avea nicio speranță, a avut loc un miracol. Victoria a venit pe lume, făcând-o foarte fericită pe Gabriela. Ulterior, a apărut pe lume și Ines, fiica mai mică a cuplului. Nu este pentru prima oară când formele prezentatoarei tv atrag atentia fanilor. În urmă cu ceva timp, Gabriela declara că proiectele profesionale sunt cele mai importante acum. ”Evident că Tavi a fost mai afectat de pandemie. Dar nici la mine n-a fost mai uşor. Şi eu am avut o perioadă de vreo şase luni în care am stat. Pentru că atunci când a început pandemia, eu tocmai ce terminasem un proiect şi lucram la altul, dar televiziunile au stopat atunci tot.

S-a simţit asta şi din punct de vedere financiar şi mai ales din punct de vedere psihologic, pentru că nu ştii încotro s-o apuci. Şi, practic, am rămas amândoi acasă cu doi copii mici şi cu ratele care veneau în continuare de la bancă. Aşa că a trebuit să ne scuturăm un pic şi să o luăm de la capăt. E adevărat că la mine lucrurile s-au întâmplat mai repede, dar şi la Tavi au mai apărut colaborări…”, a mărturisit Gabriela Cristea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: