Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea desfiintata de Raluca Badulescu. Ce a putut sa spuna despre hainele vedetei

Gabriela Cristea desfiintata de Raluca Badulescu. Ce a putut sa spuna despre hainele vedetei

Gabriela Cristea desfiintata de Raluca Badulescu. Într-un material YouTube Wowbiz.ro, jurata de la ”Bravo, ai stil” a spus părerea sa despre vestimentația Gabrielei Cristea. „Nu pot să înțeleg cum de se îmbrăca așa! Este inadmisibil”.

Gabriela Cristea desfiintata de Raluca Badulescu, mai ales pentru rochia sa de mireasă. Raluca Bădulescu a comentat rochiile de mireasă ale vedetelor ale anului 2019 pe canalul de Youtube al publicației Wowbiz și nu a avut cuvinte tocmai apreciative la adresa Gabrielei Cristea.

Jurata de la ”Bravo, ai stil” a comentat mai multe ținute vestimentare de nuntă și nu a fost deloc indulgentă. Vedeta a mers mai departe cu comentariile și s-a legat inclusiv de aspectul fizic al Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea desfiintata de Raluca Badulescu

Raluca Bădulescu o desființează pe Gabriela Cristea și își axează explicațiile în privința membrelor superioare.

”Gabi are mână de tirist, nu că eu aș avea mâna mai subțire, dar la ea este neplăcut ochiului. Pentru că nu este o priveliște ca la fetele slabe, precum Andreea Raicu sau Carmen Brumă, care ”rup” sala, Cristea nu trebuia să lase mâneca goală, era musai să îmbrace mâneca!

Pentru a fi de bun gust ținuta, Gabriela putea lăsa la vedere din decolteu doar V-ul, căci dezbrăcăciunea asta și cocul este nenorocire. REPET, trebuie cumpărat material să ne acoperim. Este groaznică. Îmi pare rău că spun acest lucru atunci când caracterizez cea mai frumoasă zi din viața Gabrielei Cristea, dar când suntem mai plinuțe, nu ne dezgolim ca niște năuce, a conchis Raluca pentru canalul de Youtube WOWbiz.ro

„Cristea nu trebuia să lase mâneca goală, era musai să îmbrace mâneca! Pentru a fi de bun gust ținuta, Gabriela putea lăsa la vedere din decolteu doar V-ul, căci dezbrăcăciunea asta și cocul este nenorocire”, a adăugat Raluca Badulescu.

„Este vital să avem grijă cum apărem în public, fiindcă, suntem modele pentru cei care ne privesc. Îmi pare rău să o spun, dar ea nu trece clasa dacă vorbim despre vestimentația de la nuntă”, a mai spus extrem de sictirită de ținuta pe care a văzut-o.

Urmărește în filmulețul de mai jos materialul integral

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: