Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea, internată de URGENŢĂ, azi-noapte, în spital! Prezentatoarea TV plânge întruna, pe patul din rezervă!

Gabriela Cristea, internată de URGENŢĂ, azi-noapte, în spital! Prezentatoarea TV plânge întruna, pe patul din rezervă!

GALERIE FOTO (2)

Prezentatoarea TV Gabriela Cristea a ajuns pe patul de spital, la două zile de la ziua sa de naștere. Vedeta de la Antena Stars pare că suferă foarte tare.

Tavi Clonda nu şi-a lăsat soţia la greu. A mers şi el în rezerva din spital.

A intrat pe mâna medicilor la 5 dimineaţa

Bruneta a postat mai multe imagini pe Instagram, în care vedeta TV apare pe patul de spital, fiind monitorizată de cadrele medicale. Tavi a încercat să o încurajeze cu o glumă pentru a trece mai uşor pste această situaţia.

Iubire, am venit la perecerea de ziua ta. Am început totul la ora 5, nu?”, a scris Tavi Clonda, răspunsul Gabrielei Cristea fiind: „Asta e, ce să facem?!”.

Gabriela Cristea a împlinit 48 de ani în urmă cu două zile, alegând să-și petreacă ziua alături de cei dragi. Din acest motiv, Tavi Clonda a ținut să facă haz de necaz și să-i ridice moralul partenerei sale. Nu a uitat să îi reamintească sentimentele pe care le are pentru mama copiilor săi.

Tavi Clonda, gafă de ziua soţiei

Bărbatul a avut o postare, la miezul nopţii, pe Instagram, unde a distribuit un mesaj, care s-a vrut a fi emoţionant. Cu toate că a făcut o gafă, gestul lui Tavi Clonda a fost apreciat nu doar de partenera lui, dar şi prietenii virtuali.

„Iubita mea, Gabriela, acum ceva timp eram doar doi necunoscuţi, acum suntem patru, family! La mulţi ani, iubita mea soţie! Te iubesc la infinit!„, este mesajul postat de artist, pe pagina sa de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: