Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea, întrebare capcană de la fani. Ce au observat internauții pe chipul vedetei

Gabriela Cristea, întrebare capcană de la fani. Ce au observat internauții pe chipul vedetei

GALERIE FOTO (3) Gabriela Cristea, întrebare capcană de la fani.

Gabriela Cristea, întrebare capcană de la fani. Prezentatoarea TV face ce face și iar intră în vizorul internauților. Recent, soția lui Tavi Clonda a postat o imagine pe rețelele de socializare și s-a cam dat de gol. Ce întrebare-capcană a primit vedeta din partea fanilor?

Gabriela Cristea, întrebare capcană de la fani. Ce au observat internauții pe chipul vedetei

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România. Bruneta este căsătorită de câțiva ani cu Tavi Clonda, iar împreună au două fetițe minunate. Gabriela este activă pe rețelele de socializare, unde păstrează legătura cu fanii ei. Recent, moderatoarea a postat o imagine cu ea, iar internauții au criticat-o destul de tare.

Gabriela a recunoscut că are sprâncenele tatuaje, având în vedere că în urmă cu ceva timp a promovat un produs pentru creșterea sprâncenelor. Conform celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializate, Gabriela Cristea ar fi promovat mai multe produse destinate persoanelor care își doresc sprâncene mai stufoase. „Ai cumva tatuaj semipermanent pe pleoape?”, a fost curiozitatea uneia dintre fanele vedetei.

Nu, doar sprâncenele sunt tatuate”, a răspuns Gabriela Cristea pe Instagram. Imediat după ce a recunoscut că are sprâncenele tatuate, Gabriela a fost criticată de fani. Un internaut a postat un comentariu la postarea vedetei, punându-i o întrebare-capcană. „Păi, cum așa, nu ți-au crescut sprâncenele în urma reclamei pe care ai făcut-o?”, este întrebarea cu care vedeta de la Mireasa a fost pusă la colț.Prezentatoarea de la Antena Stars a preferat să nu dea curs discuției, nedorind să intre într-un conflict cu internauții.

Gabriela Cristea, sprancene tatuate

Gabriela Cristea, criticată de internauți pentru că s-a afișat cu rădăcinile nevopsite

Gabriela Cristea este cunoscută de multă lume, dar faima și succesul vin cu prețul hate-ului. Unii care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare nu sunt numai susținători, ci și cârcotași, care o taxează imediat pe vedetă. Într-o postare a vedetei în mediul online, internauții au observat un detaliu care i-a scăpat Gabrielei. Vedeta de televiziune a fost criticată că s-a afișat cu rădăcinile nevosite. O altă internată a certat-o pentru că are o vestimentație neadecvată pentru formele ei voluptoase.„Trebuie sa te vopsești, caă se văd defectele părului și scalpului, ce le avem aproape toate femeile/ In fotografia aceasta, radacinile albe ale parului strică tot

/ Nu mai purta cămașă, bluzițe strâmte, dacă ai rămas cu sânii mari, se vede urât pe TV / În poze esti perfecta, la TV se vede vârsta”, sunt doar câteva dintre remarcile răutăcioase ale internauților.

Gabriela criticata

Chiar și așa, au existat și fani care i-au sărit imediat în ajutor și au apărat-o de bârfitori. O internaută i-a luat la rost pe toți cei care au avut numai reacții negative la adresa Gabrielei Cristea. „Orice ar face aceasta femeie, exista niste femei mult inferioare sa o critice. Ma intreb? Oare voi sunteti perfecte? Este o doamna superba,realizata,cu un sot care o adora,cu doi ingerasi adorabili..Are tot ce isi doreste.Chiar daca varsta incepe sa isi spuna cuvantul cum spuneti voi, ceea ce nu este cazul, oare care va este satisfactia cand o jigniti si cand o faceti baba?? Foarte urat..Dar asa se intampla cand strugurii sunt acrii”, a fost mesajul dur al unei susținătoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: