Redactia.ro
Home » Monden » Tavi Clonda, mărturisiri despre momentele emoționante din căsnicia cu Gabriela Cristea

Tavi Clonda, mărturisiri despre momentele emoționante din căsnicia cu Gabriela Cristea

Gabriela Cristea, surprinsă în costum de baie de Tavi Clonda pe plajă: „I-am spus să slăbească, dar...”

Tavi Clonda și Gabriela Cristea se bucură de multă împlinire în viața personală, iar publicul i-a admirat mereu pentru familia frumoasă pe care și-au construit-o. Sunt căsătoriți de aproape 7 ani și împreună au trecut prin momente emoționante, atât fericite cât și mai dificile. Artistul a vorbit recent despre căsnicia sa, mărturisind cum reușesc el și Gabriela să treacă peste neînțelegerile care se ivesc.

Tavi Clonda, mărturisiri despre momentele emoționante din căsnicia cu Gabriela Cristea

Pentru Tavi Clonda și Gabriela Cristea, familia a fost mereu cea mai de preț realizare a lor. S-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii „Te vreau lângă mine”, iar de acolo au decis să-și petreacă restul vieții împreună. După ce s-au căsătorit în anul 2015, au adus pe lume două fetițe minunate, Victoria și Iris, iar acum intenționează să le crească cu multă iubire și grijă. Cariera lor nu a intrat pe loc secundar, dovadă că au multe planuri pentru anul 2022 în ceea ce privește acest aspect.

Tavi recunoaște emoționant că cele mai frumoase momente din viața sau au fost cele petrecute alături de familie. Pe lângă ziua nunții sale, cea mai mare bucurie a simțit-o atunci când a realizat că este tatăl a două fetițe, vis pe care și l-a îndeplinit alături de femeia pe care o iubește mai presus de orice.

„Evident, unul dintre cele mai speciale momente ale noastre, a fost acela când s-a născut primul nostru copil, Victoria! A fost o senzație pe care nu o vom uita și este greu de egalat. Când se naște primul copil, părinții probabil știu despre ce e vorba. Și evident și când s-a născut al doilea copil, Iris, a fost un moment deosebit. Dar mai deosebit a fost atunci, când am adus-o acasă și am realizat că avem doi copii. Iar primul a fost ziua în care ne-am căsătorit. A fost o zi superbă! Gabriela a fost foarte frumoasă”, a declarat Tavi Clonda, potrivit spynews.ro.

Cum reușesc Tavi Clonda și Gabriela Cristea să treacă peste neînțelegerile care se ivesc

Tavi Clonda recunoaște că mariajul nu este deloc ușor, iar conflictele sunt inevitabile. El și Gabriela Cristea reușesc însă să treacă cu succes peste aceste momente tensionate, pe care le lasă în trecut. Nu se concentrează asupra aspectelor negative, ci privesc totul cu optimism și multă dragoste. Aleg să uite problemele cu care se confruntă și să nu le poarte cu ei și în viitor, iar acest lucru îi ajută să fie mereu fericiți și dornici să realizeze cât mai multe împreună.

„Cel mai greu, cel mai greu, nici nu știu. Nu au fost momente foarte grele. Adică în fiecare zi sunt probleme de rezolvat, dar ceva să mi aduc aminte. Nu îți imagina că toate sunt roz și pufoase. Mai sunt probleme destul de mărunte și încercăm să le dăm uitării, să le rezolvăm și să le uităm. Nu mi-aș încărca memoria sau sufletul cu lucruri dureroase”, a mai spus acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: