Redactia.ro
Home » TV » Gabriela Cristea, mămică pentru a doua oară

Gabriela Cristea, mămică pentru a doua oară

Gabriela Cristea, mămică pentru a doua oară

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au devenit părinți pentru a doua oară. Îndrăgita prezentatoare de televiziune a adus pe lume cea de-a doua fetiță. O vor boteza, de asemenea, cu trei nume, unul dintre acestea fiind deja dezvăluit: Iris.

La două zile după ce a devenit mămică pentru a doua oară, Gabriela Cristea pare epuizată, însă radiază de fericire.

Vedeta TV se recuperează foarte bine după operația de cezariană prin care a trecut, după cum se poate observa din două imagini pe care le-au postat în mediul online atât vedeta, cât și partenerul ei de viață.

Gabriela a avut parte și de câteva surprize din atât din partea soțului cât și din partea mamei sale adoptive, de care prezentatoarea tv este foarte atașată.

Paula Crăciunescu, cunoscută drept “mama adoptivă” a Gabrielei Cristea, a mers la spitalul în care prezentatoarea a născut încărcată cu daruri. Printre acestea se numără un costumaș de țărăncuță pentru prințesa cuplului. De altfel, acest tip de cadou este deja o tradiție în familia vedetei, pentru că nu doar Iris a primit o astfel de ținută, ci și sora ei mai mare.

În ceea ce privește cadoul primit din partea lui Tavi Clonda, acesta i-a adus soției sale un buchet de iriși de culoare mov și alb.

Ulterior, prezent, într-un platou de televiziune, el a vorbit despre cum a decurs prima întâlnire dintre fetița lui cea mare, Victoria, și micuța Iris, care s-a născut în urmă cu zile două zile. În plus, a spus și când va fi soția lui externată împreună cu cel mai mic membru al familiei.

“I-am dedicat piesa lui Iris, parcă am cântat-o pentru prima oară. Sunt foarte ocupat în perioada asta, pregătim și casa și tot. În prima noapte, am dormit acolo cu fetele, să o ajut pe Gabriela, cred că am ajutat-o doar cu prezența. A contat. A doua noapte, m-am dus și eu acasă, dar n-am dormit că am stat cu grijă.

Nu e ușor, e după operație. E foarte bine, deocamdată, sperăm să rămână așa. E ocupată cu alăptatul fetița e mică și trebuie să învețe. Astăzi, aflăm dacă mâine iese din spital. Mă duc astăzi să fac curat, avem mobila, tot. Are unde să doarmă zeița. Vrem să terminăm cu totul. Am fost în prima zi cu Victoria la spital și i-a zis numele, dar o împingea puțin, era cam geloasă. Emoțiile au fost diferite față de primul copil, mi-au dat lacrimile când am auzit-o pentru prima oară”, a povestit Tavi Clonda în cadrul emisiunii “Star Matinal” de la Antena Stars.are, Victoria, și fetița Cristinei Șișcanu și a lui Mădălin Ionescu.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii “Te vreau langa mine“ și au o relație fericită de mai bine de cinci ani. Cei doi au împreuna doua fetițe, pe Victoria si pe Iris, care a venit pe lume pe 17 martie 2019.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: