Redactia.ro
Home » Știri » Gabriela Cristea nu s-a mai putut abține și a reacționat dur. Prezentatoarea a luat foc după ce a fost jignită pentru aspectul fizic

Gabriela Cristea nu s-a mai putut abține și a reacționat dur. Prezentatoarea a luat foc după ce a fost jignită pentru aspectul fizic

Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea, cunoscuta vedetă de televiziune, a fost din nou ținta unor critici legate de aspectul său fizic. De data aceasta, însă, vedeta a decis să nu mai rămână tăcută și să răspundă ferm celor care o jignesc. Într-un live pe rețelele sociale, Gabriela a avut un mesaj dur pentru o urmăritoare care a făcut comentarii negative despre greutatea sa.

Gabriela Cristea, mesaj dur în mediul online, după ce a fost jignită de o urmăritoare

Gabriela Cristea a acumulat câteva kilograme în plus în ultimii ani, fapt ce i-a adus un val de critici din partea unor internauți. Deși a fost mereu deschisă și transparentă cu fanii săi, vedeta a decis că este momentul să pună piciorul în prag și să nu mai accepte jignirile gratuite. În timpul unui live, o femeie a numit-o „balenă”, iar răspunsul Gabrielei nu a întârziat să apară.

„Ce balenă ești”, i-a spus o internaută.

„Mulțumesc, la fel. Ești drăguță. Nu mai accept să mă jignească nimeni. De ce să las pe cineva să mă facă balenă? Nu știu ce își închipuie oamenii, că pot să accept așa orice? Orice mârlănie și mitocănie.

Duduia aia crede că mie-mi place să fiu așa grăsană, babană. Nu îmi place, dar nu am ce face, că sunt situații și situații și e foarte urât să jignești oameni, mai ales pentru aspectul fizic. Dacă nu îți place, mută-te la alta care e mai bună și mai deșteaptă decât mine”, a declarat vedeta în timpul live-ului, conform romaniatv.net.

Sătulă de critici, dar și preocupată de sănătatea sa, Gabriela Cristea a decis să adopte o dietă bazată pe postul intermitent. Aceasta a explicat că încearcă să își îmbunătățească stilul de viață și să scape de kilogramele în plus, dar subliniază că acest proces este unul dificil și nu se întâmplă peste noapte.

Comentariile negative pe care le primește Gabriela Cristea nu sunt o noutate

În era internetului, vedetele se confruntă adesea cu critici și răutăți din partea celor care, ascunși în spatele ecranelor, consideră că au dreptul să judece.

În ciuda criticilor, Gabriela Cristea se bucură de o bază solidă de fani care o susțin necondiționat. Aceștia au lăudat-o pentru curajul de a răspunde și de a-și apăra dreptul la respect. Mesajele de încurajare și susținere nu au întârziat să apară, mulți apreciind sinceritatea și deschiderea vedetei.

Gabriela Cristea este mama a două fetițe și, deși viața sa profesională este intensă, își dedică majoritatea timpului familiei. În ciuda provocărilor pe care le întâmpină, Gabriela reușește să își mențină echilibrul și să fie un model pentru multe femei care se confruntă cu critici legate de aspectul fizic.

Decizia Gabrielei de a răspunde criticilor cu fermitate și de a-și apăra demnitatea este un exemplu pentru toți cei care se confruntă cu hărțuirea online. Într-o lume în care standardele de frumusețe sunt adesea impuse de rețelele sociale și mass-media, este esențial să ne amintim că fiecare persoană are dreptul să fie respectată, indiferent de aspectul fizic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: