Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea s-a lăsat fotografiată într-o ipostază incendiară

Gabriela Cristea s-a lăsat fotografiată într-o ipostază incendiară

Gabriela Cristea s-a lăsat fotografiată într-o ipostază incendiară. Frumoasa vedetă și-a luat fanii prin surprindere, după ce s-a afișat goală, în cadă. 

 

Vedeta s-a fotografiat goală în cadă

 

Gabriela Cristea este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România. Vedeta ocupă și un loc fruntaș în topul celor mai frumoase femei din showbiz-ul autohton. Nu este de mirare că are mii de fani, dovadă fiind și numărul uriaș de urmăritori de pe rețelele de socializare.

Prezentatoarea TV a arătat că timpul nu trece niciodată în cazul ei. Mai mult, ea și partenerul ei, Tavi Clonda, sunt părinții a două fete superbe: Victoria și Iris. În ciuda acestui lucru, Gabriela Cristea continuă să aibă un look impecabil și extrem de sexy.

Soția lui Tavi Clonda își pune din ce în ce mai mult în valoare calitățile fizice. Vedeta le-a făcut o surpriză de proporții fanilor și s-a lăsat fotografiată goală.

Îndrăgita prezentatoare a arătat că poate renunța la inhibiții și a renunțat la haine. „Frumoasă! ❤️, Wow 😮😉 fain 😊🙈, 🥂 Noroc”, sunt câteva dintre reacțiile fanilor.

 

Cum a slăbit Gabriela Cristea după cele două nașteri

 

De la o doamnă plinuță a ajuns ca trasă prin inel. Gabriela Cristea s-a chinuit și în sfârșit a reușit să slăbească după ce cele două nașteri.

Gabriela Cristea nu a fost niciodată foarte slabă, însă a luat foarte multe kilograme în plus în timpul sarcinii și după naștere, pe care cu foarte mult efort a reușit să le dea jos. ,,Am încercat și un regim hipoproteic și, într-adevăr, slăbești foarte repede, doar că este foarte greu de ținut și extrem de plictisitor din punctul de vedere al diversificării alimentelor, așa că am optat pentru varianta de 1200 de calorii, împărțite în 5 mese, 3 principale și 2 gustări.”, spunea vedeta într-un interviu.

Prezentatoarea TV s-a confruntat și cu depresia. ,,Nu-mi găsesc întotdeauna energie, sunt și eu un om ca oricare altul. Eu am avut niște probleme la un moment dat, nu știu dacă v-am povestit despre ele. Cred că am mai povestit așa… în timpul sarcinii cu Victoria, mie mi-a fost fost foarte frică de momentul nașterii. Foarte, foarte, foarte frică! Lucru care nu s-a mai întâmplat la Iris, pentru că deja despre ce e vorba. Mie mi-e frică de operații în general, mi-e frică de spital”, a mărturisit Gabriela Cristea.