Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea a ajuns ca trasă prin inel. Ce dietă a ținut

Gabriela Cristea a ajuns ca trasă prin inel. Ce dietă a ținut

Gabriela Cristea

De la o doamnă plinuță a ajuns ca trasă prin inel. Gabriela Cristea s-a chinuit și în sfârșit a reușit să slăbească după ce cele două nașteri.

A luat zeci de kilograme în plus

Gabriela Cristea nu a fost niciodată foarte slabă, însă a luat foarte multe kilograme în plus în timpul sarcinii și după naștere, pe care cu foarte mult efort a reușit să le dea jos. ,,Am încercat și un regim hipoproteic și, într-adevăr, slăbești foarte repede, doar că este foarte greu de ținut și extrem de plictisitor din punctul de vedere al diversificării alimentelor, așa că am optat pentru varianta de 1200 de calorii, împărțite în 5 mese, 3 principale și 2 gustări.”, spunea vedeta într-un interviu.

Prezentatoarea a fost din nou criticată pentru editatea fotografiilor. Una dintre fanele vedetei i-a replicat că ceea ce se vede este rezultatul unui program de editare și ca atunci când face live-uri arată total diferit.

 

View this post on Instagram

 

White mood! #bygabrielacristea

A post shared by Gabriela Cristea (@bygabrielacristea) on

 

Meniul vedetei pentru o zi

„De dimineață trebuia să mănânc sana cu 2 biscuți de ovăz, la gustare aveam ananas. La 13.30 am avut o salată de ton. La 4 aveam niște migdale și la ora 18.30 aveam mămăligă cu brânză.

Sâmbăta și duminica mănânc mai sofisticat, am mâncat creveți. Am slăbit 6 kilograme și aș mai vrea încă pe atât. Dacă mai slăbesc încă 6 kilograme sunt foarte bine”, a spus Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea se confruntă cu depresia

“Mă gândeam să vorbim astăzi despre un subiect mai delicat așa… pentru că și eu trec printr-o experiență destul de ciudată, nici nu știu cum s-o definesc. Voiam să vorbesc un pic despre stările astea de anxietate, de angoasă pe care le avem. Pentru că, eu, una, mă resimt, mai ales după perioada asta de pandemie. Și e clar că nu o să se întâmple peste noapte să ne treacă toate lucrurile. Și, se pare că perioada de pandemie oricum se prelungește. Voiam să vorbim un pic despre anxietate și despre toate stările prin care trecem, pentru că foarte mulți dintre voi mi-ați spus că: «Vai, ai un spirit foarte vesel!»Și «De unde îmi găsesc întotdeauna energia?». Nu-mi găsesc întotdeauna energie, sunt și eu un om ca oricare altul. Eu am avut niște probleme la un moment dat, nu știu dacă v-am povestit despre ele. Cred că am mai povestit așa… în timpul sarcinii cu Victoria, mie mi-a fost fost foarte frică de momentul nașterii. Foarte, foarte, foarte frică! Lucru care nu s-a mai întâmplat la Iris, pentru că deja despre ce e vorba. Mie mi-e frică de operații în general, mi-e frică de spital. N-am stat în spital în viața mea decât de trei ori: și asta s-a întâmplat cu fetele – de două ori când am născut și o dată când am stat internată cu Iris. Două nopți, atunci când a făcut enterocolită și mi-a fost frică să nu se deshidrateze prea tare și am preferat să stăm internate în spital. (…)”, și-a început vedeta șirul mărturisirilor.

“În ultima vreme, mă resimt și, probabil că foarte mulți dintre noi, am făcut așa… ca un soi… nu știu dacă să-i spun depresie. Eu, de exemplu, mie nu-mi vine să mai ies din casă, nu știu cum sunteți voi. Bine, mi-am făcut și o oază de relaxare și de rai aici, la noi acasă și, probabil, și ăsta e motivul. (…). Mă simt bine, mă simt protejată la mine acasă. (…). Mi-e frică, de fapt, să ies din zona mea de confort. (…). Vă întreb pe voi cum ați rezolvat toate chestiile astea, pentru că, până la urmă, avem nevoie să ne ajutăm unii pe ceilalți și să ne recunoaștem problemele pe care le avem. Eu recunosc că mă resimt după această perioadă și, nu știu, am început să am probleme din nou cu somnul, dar nu atât de grave cum le aveam atunci. Nu am atacuri de panică, nu plâng, nu sunt depresivă ș.a.m.d. Doar că nu mă mai regăsesc așa cum mă regăseam înainte, adică nu mai am același chef și energie și… (…). Mă gândeam să încep să fac sport”, a mai mărturisit fosta moderatoare de la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: