Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea și Simona Gherghe, acuzate de ”favoritisme”. Internauții le-au criticat dur

Gabriela Cristea și Simona Gherghe, acuzate de ”favoritisme”. Internauții le-au criticat dur

Gabriela Cristea și Simona Gherghe, acuzate de ”favoritisme”.

Gabriela Cristea și Simona Gherghe, acuzate de ”favoritisme”. Cele două prezentatoare au fost criticate dur de fanii emisiunii Miresa-Capriile iubirii. Internauții sunt de părere că moderatoarele tv îi țin partea unui concurent din casa Mireasa.

Gabriela Cristea și Simona Gherghe, acuzate de ”favoritisme”. Internauții le-au criticat dur

Gabriela Cristea și Simona Gherghe, acuzate de ”favoritisme”. Telespectatorii emisiunii “Mireasa. Capriciile Iubirii” au izbucnit în mediul online. Mai mulți internauți le-au criticat pe Gabriela Cristea și Simona Gherghe pentru că îi țin partea unui concurent. Aceștia susțin că cele două moderatoare l-ar favoriza pe Ion. Fanii consideră că tânărului i se permite să facă ce dorește și nimeni nu l-ar trage la răspundere.

Unii au amenințat că vor sesiza CNA,în timp ce alții ar fi descoperit că motivul principal ar fi că mama tânărului ar fi educatoarea copiilor uneia dintre vedete. “Mama lui Ion este educatoarea fetelor Gabrielei Cristea, nu a copiilor Simonei”, susține unul dintre fanii emisiunii, care susține că știe detalii de ”interior”.“Chiar serios… sau ați spus așa? Înseamnă că totul este show”, a intrebat un fan nedumerit.

Seria comentariilor nu s-au oprit aici, iar unii internauți au declarat că vor face sesizare la CNA. “Pai din cauza asta nu îi zice nimic lui Ion că mama lui este educatoarea copiilor Simonei și Gabrielei. Ion este ținut în puf”/ “V-ați uitat în această seară la Gabriela Cristea cum ia luat apărarea lui Ion (…)”/“Emisiunea Mireasa este prezentată de Ion Șaulescu. Simona Gherghe tace în fața lui… ce părere aveți?”/ “Staff, știu că este grupul oficial al emisiunii. Dacă nu luați masuri cu Ion a lui Saulescu o să scriu cu mânuța mea sesizare la CNA. Nu e normal ca Ion să-și bată joc de toată lumea din casă și mai ales de o mamă! Rușine Simona Gherghe, rușine Antena 1!/ “Dar chiar nimeni nu are numărul de telefon din redacție? Chiar nu putem face o plângere la CNA împotriva emisiunii și împotriva lui Ion… haideți să facem tot posibilul să îl scoatem pe Ion din emisiune”.

Cum au reacționat cele două prezentatoare

Simona Gherghe s-a declarat uimită de toate informațiile apărute în mediul online. Vedeta a declarat că nu o cunoaște pe mama lui Ion. „Eu nu o cunosc pe mama lui Ion. Chiar și dacă ar cunoaște-o cineva din echipă, nu ar mai intra în emisiune. Doamne ferește! Eu nici nu vreau să îi cunosc pe concurenți când sunt în etapa de casting, pentru că vreau să fiu surprinsă, să fie un reality-show cu adevărat.Astfel de zvonuri apar pentru că fiecare concurent are grupul lui de susținători și este unul dintre modurile în care îi susțin, lansând astfel de speculații”, a declarat Simona Gherghe pentru FANATIK.

De asemenea, Gabriela Cristea a avut și ea o reacție. Bruneta a spus că știe despre mama lui Ion că este educatoare, dar fetițele sale merg la grădinița din Corbeanca și nu au nicio legătură. „M-a bușit râsul. Fiecare om e liber să spună ce vrea, să își dea frâu liber imaginației. Nu o cunosc pe mama lui Ion. Am înțeles că e educatoare, dar cred că predă undeva în București. Fetele mele merg la grădiniță în Corbeanca, deci NU, nicio legătură! Nu o cunosc pe mama lui Ion nici de la distanța distanțelor!Cât despre favoritisme, nu am avea nimic de câștigat ca prezentatoare, ori ca televiziune. Există niște reguli foarte clare și nu putem interveni. Noi nici măcar nu votăm”, a ținut să precizeze și Gabriela Cristea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: